Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co przestrzegać przed dopalaczami?

Polecane posty

Gość gość

I tak zawsze znajdzie się ktoś na tyle głupi,żeby tego spróbować.

Gość gość
Niech cpaja gupole ,ich zdrowie. A ze mamy gupkowaty rzad w kturym siedzą mafijne demony i pozwalaja na handel tym badziewiem to inna inszosć. Sral ich pies .niech sie trzesa dostaja padaczek i niech sraja pod siebie i zygaja na siebie. Ktos im na sile to do pychola pcha? Nie! Wiec sral ich pies.

Gość gość
To wina jest rzadu.W szkolach powinny byc filmy i kazdy z uczniow powinien go zaliczyc na ocene opisujac swoje odczucia po obejzeniu jak koncza debile po narkotykach,dopalaczach itp...

Gość gość
Cauj w d**e baranow kozi bobie:-P

Gość gość
Gourmandises: Nie mam,aż tak skrajnych poglądów i uważam,że należy ratować każdego,kto tego ratunku potrzebuje. Pytanie tylko jak uratować niektórych ludzi przed ich własną głupotą? Z tego co wiem to niektóre ofiary ,,Mocarza'' już dawno osiągnęły pełnoletność.

Gość gość
Idioci powinni się sami eliminować i robią to, a przynajmniej próbują. I chwała im za to. Natomiast każdy ćpun, który trafi do szpitala po zażyciu tego czy innego goovvna powinien dostać rachunek za opiekę i ratowanie nic nie wartego życia delikwenta. Nie widzę, żadnego powodu, żeby moje i normalnie pracujących ludzi składki miały być marnowane na ratowanie debili. Prywatni ubezpieczyciele wypięliby się na nich i odmówili płacenia (tak jest w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych) i tak samo powinno być z ubezpieczeniem zdrowotnym. Niech pijacy i ćpuni sami finansują ratowanie swoich goovno wartych żyć