Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

największym dowodem miłości i poświecenia kobiety

Polecane posty

Gość gość

jest sytuacja gdy zarabia więcej od faceta i go akceptuje

Gość gość sisi
Prawda.

Gość gość
Jasne.

Gość gość
hm to musizłabyś spalić na stosie swoja qrfe nieudacznice :D bo darmozjadka ! ja zarabiam :) mimo że nie muszę :D to moje hobby ,zajęcie i kontakt zludzmi , dodatkowo praca w instytucji mojego :)

Gość gość
Weźcie się za robotę nieudaczniki!!!!

Gość gość
Bylem w takiej sytuacji. Ale nadrabialem z******tym wygladem.

Gość gość
hahaha jakiś nieudacznik i c***a musził załozyć temacik hahahahahah nieróbsko p********e :D szok

Gość gość
Facet to ma być facet. Ma zarabiać tyle, żeby utrzymać rodzinę.

Gość gość
a kobieta ma być szczupła,z dużymi cyckami i dziewica-bo jak nie dziewica to puszczalska szmata

Gość gość
To facet też ma być prawiczkiem bez tłustego brzucha!

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
nhkbin

Gość gość
Buahaha jakiś nieudacznik tak chce sie tłumaczyć? To skoro wymagasz pięknej dziewicy ktora Cie utrzyma to co Ty mialbys zaoferować? Bez kasy, to chociaż masz boskie ciało, jesteś wspaniałym prawiczkiem z ogromnym przyrodzeniem?

Gość gość
Ja nie akceptuję próżniactwa i pasożytnictwa. MNiej zarabiać a wcale nie pracować to różnica. Facet zdrowy, nie pracujący, nie szukający pracy to próżniak.

Gość gość
moja matka jest ponad 30 lat z takim próżniakiem...nie pracuje od lat,leży w domu. pije... zmarnował jej życie a mnie doprowadził poniżaniem do depresji

Gość gość
dziwne ze na odwrót jest ok

Gość gość
Nie znam sytuacji gdzie facet robi wszystko, pracuje, tyra w domu i wychowuje dzieci - dziwnym trafem znam tylko odwrotne przypadki, choc przyznam ze w moim otoczeniu sa raczej pary oparte na partnerstwie a nie wykorzystywaniu

Gość gość
Up

Gość gość
sytuacja gdy zarabia więcej od faceta i go akceptuje x To znaczy, że żadna kobieta nie kocha :P No chyba, że chodzi o arabów, muzułmanów, arabów, ciapatych. Tylko ich kobiety mogą utrzymywać. A tak z innej strony to kobieta prędzej zaakceptuje bycie bitą czy poniżaną niż być z facetem co zarabia mniej od niej.

Gość gość
W miłości niepotrzebne są twoje "poświęcenia" i "dowody". Kobieta, która utrzymuje faceta, żeby tylko go mieć jest desperatką, a najpewniej wieczną Matką Teresą :D Obibokom mówimy stanowcze NIE! Do roboty wałkonie!

Gość gość
nie prawda. chce mieć jego dzieci, jest spokojniejsza jeśli chodzi o seks, na więcej pozwala. Pragnie dla niego dobra sama z siebie. Lubi mu sprawiać przyjemność, zabiega o to

Gość gość
gość 2015.07.15 dziwne ze na odwrót jest ok x Dla mądrego nie jest okej. Ja swojego nieroba spławiłem choć takich nierobów ze swojej pensji mógłbym utrzymać dwie sztuki z przychówkiem. Niech po śmietnikach chodzi leniwe ścierwo.

Gość gość
gość 2015.07.14 Facet to ma być facet. Ma zarabiać tyle, żeby utrzymać rodzinę. x Gówno prawda. Jest równouprawnienie i leniwa laska nadaje sie tylko do tego żeby całe życie za facetem na kolanach chodzić i loda robić natychmiast gdy sie do niej przodem odwróci i spodnie rozepnie. Jak nie robi loda na zawołanie to won!!!

Gość gość
nie prawda. chce mieć jego dzieci, jest spokojniejsza jeśli chodzi o seks, na więcej pozwala. Pragnie dla niego dobra sama z siebie. Lubi mu sprawiać przyjemność, zabiega o to----to jak facet ma kasę?

nie zgodze sie - male roznice nie sa istotne ale duze tak, ja jestem zwolenniczka partnerskiego ukladu - a nie ze ja place za 90% rzeczy lub on placi za 90% rzeczy;-)

Gość gość
To nie ma racji bytu. Tego typu sytuacje kastruja faceta.