Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Dziewczyny, jeśli mężczyzna kocha, to zrobi dla Was wszystko

Polecane posty

Gość Silene

potrzebuje tylko czasu, czasem wielu lat. Sama sie o tym przekonałam. 10 lat razem, nigdy nie mogliśmy formalnie byc razem ze względu na jego zawód. Na dodatek poznaliśmy sie daleko od Polski i wiele lat byliśmy od siebie oddzieleni kilometrami. Miałam mnóstwo momentów gdzie sie załamywałam, nawet odeszłam, próbowałam ułożyć sobie życie z kim innym, ale nigdy nie przestałam go kochać. Liczył sie tylko on. Wróciliśmy do siebie po mojej ciężkiej walce o niego i akceptacji sytuacji takiej, jaka jest, że on będzie tam, ja tu, że nigdy nie będziemy oficjalnie razem. I wszystko sie zmienia. On sam, bez mojego namawiania postanowił wrócić do PL, zmienić wszystko aby móc być ze mną naprawdę, żebyśmy byli prawdziwą rodziną :-). Dziewczyny to jest możliwe, tylko potrzeba prawdziwej miłości i czasu :-).

Gość gość
nigdy nie ma gwarancji na to, że facet kocha, to po pierwsze, a po drugie, że "zrobi wszystko" bo szpagat nie każdy potrafi postawić, jak choćby andrzej z kafeterii :P

Gość gość
Eh, a jesli kobieta kocha to nie wymaga by facet robił WSZYSTKO.

Gość gość
Tak, jeśli się zakocha i kocha to zrobi wiele, choć nie wiem czy wszystko. Opisana przez Ciebie sytuacja nie oznacza, że zrobi wszystko. Przekonał się po prostu, że Tobie zależy i zrozumiał, że ma wiele. Też coś czuł, przemyślał, podjął decyzję o zmianie. Stąd raczej jego decyzja o powrocie do Polski. To nie jest wszystko. Do tej pory pasowało mu życie takie jakie wiódł, bo nie czuł do Ciebie takiego przywiązania. Feel the different... I tu nie chodzi o to, żeby jakakolwiek strona robiła wszystko - ani facet, ani kobieta. Jak obojgu zależy to nie trzeba robić wszystkiego. Wiadomo, że facet potrzebuje znacznie więcej czasu, żeby się zakochać, bo najpierw mu się kobieta podoba, później z nią flirtuje, poznaje, miłość przychodzi dopiero później.

Gość gość
Fajnie,ze jestes taka optymistka,ale wiedz,ze u facetow to wyglada inaczej. spiewke o milosci bedzie Ci serwowal,poki bedziesz w to wierzyla. Pewnie sie bal ze straci kobiete,ktora za nim jest,bo badzmy szczerzy niewiele mamy takich osób w zyciu, ktore sa za nami na serio , bezinteresownie. Ciebie urobil,wiec po co mialby tracic czas na zdobywanie kolejnej panny bez gwarancji powodzenia,a lata lecą...

Gość gość
Wróciliśmy do siebie po mojej ciężkiej walce o niego i akceptacji sytuacji takiej, jaka jest, " faktycznie bardzo kocha tylko ona musiala cięzko walczyć o niego w zyciu nie walczylabym o faceta jesli mu zalezy,jesli kocha to o takiego nie walczymy lecz pracujemy nad związkiem

Gość gość
oby wiecej mezczyzn bylo stac na takie czyny bo w tych czasach mezczyzni to tchorze nic poza tym. Lepiej uciekac i umywac rece niz sie starac. Niestety. Jednak nigdy nie mozna byc pewnym tej milosci. Niby kobiety zrozumiec ciezko ale mezczyzn wcale nie idzie zrozumiec lepiej :)

Gość gość
Autorka ma racje.Jesli kocha.Mysle ze milosc jest chyba w 10% zwiazkow a reszta 90% to jedynie ulozenie sobie zycia z kobieta z ktora jest wygodnie lub jako jedyna byla chetna

Hej :-). Miło mi że temat sie rozwinął. Kilka słów sprostowania: otóż mój ukochany traktował mnie jak księżniczkę, wiedząc, że nie może mi dać legalnego związku i pełnej rodziny. Wynagradzał mi to w inny sposób, ale ja tego nie doceniałam. Nie robiło to na mnie wrażenia. W końcu odeszłam, bo uznałam, że chcę mieć normalne zycie i rodzinę. I okazało się, że tak go kocham, że znajomości z innymi panami były tylko po to żeby o nim zapomnieć, jednak nie zapomniałam. I kiedy to zrozumiałam, bardzo bardzo chciałam do niego wrócić, tyle ze on już nie bardzo chciał. Był sam, ale ułożył tę swoją samotnośc i nie potrzebował nikogo. Stąd moja walka o niego, o powrót do niego i o powrót miłości z jego strony, chociaż kochał mnie cały czas, tylko miłość tę bardzo głęboko w sobie skrył.

Gość gość
ta, jasne, skrył na tyle głęboko, że i tam cię ma. :P kobieto nie ośmieszaj się i nie tłumacz jego postępowania bo po prostu go nie rozumiesz. nie chce być z tobą, to daj mu żyć jak on chce. wszystko.

Gość Silene
Ale on jest ze mną :-). jesteśmy razem :-). A osoby mało inteligentne i zaślepione nienawiścią do innych zawsze będą klepać swoje :-)

Gość gość
A jak o niego walczylas?

Nie dawałam mu o sobie zapomnieć :-). Pisałam co u mnie sie dzieje, czasem dzwoniłam, pamietałam o jego urodzinach. Nie odzwywałam sie bardzo często, ale regularnie. A potem przestałam, bo uznałam że to nie ma sensu i zaczęło mu tego brakować, on sie zaczął odzywać :-).

Gość gość
Prawda życiowa zapamiętajcie do końca życia facet kocha kobieta wymaga

Gość gość
To prawda, zakochany facet zrobi dla swojej kobiety wszystko, niestety dla kobiety taki facet staje się niemęski i traci nim zainteresowanie.