Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myjecie sie rano i wieczorem.?

Polecane posty

Gość gość

Jak to u was wyglada jezeli rano i wieczorem to wlosy tez dwa razy dziennie ?

Gość gość
Włosy kiedyś co drugi dzień, potem coś im odwaliło i musiałam codziennie, ale ostatnio znów myję co drugi dzień. Wieczorem kąpiel, rano szybki prysznic, czasem w ciągu dnia też prysznic.

Gość gość
Ja tez przyzwyczailam wlosy do codziennego mycia niestety

Gość gość
Ja włosy myje codziennie rano, wieczorem biorę prysznic, a rano różnie. Jak są upały to zawsze biorę prysznic rano, czasem też w ciągu dnia jak wrócę z miasta spocona, bo nie wyobrażam sobie tak chodzić do końca dnia.

Gość gość

Gość gość
nie, myję się albo wieczorem albo rano, jak są wysokie temperatury i np. umyłam się rano to i przed snem się umyję drugi raz po całym dniu, ale nigdy nie myję wtedy drugi raz włosów, zresztą włosy myję co dwa dni, rzadziej codziennie.

Gość gość
myjemy się chociaż to niezdrowe to niemożna śmierdzieć

Gość gość
Dwa razy dziennie??? Raz w tygodniu wystarczy.

Gość gość facet1
przed pójsciem do pracy i wieczorem dodatkowo o***t po każdej kupie i pachy jak już czuję,że śmierdzą,a najgorzej po imprezie alkoholowej to potem człowiek capi jak skunks jak te toksyny wychodzą

Gość gość
ja w ogóle nie wiem jak ludzie mogą po grubszej imprezie iść spać prosto z drzwi, bez mycia i bez niczego - zwłaszcza kobiety, makijaż, przepocone ciało, zapach dymu papierosowego, grilla czy czego tam jeszcze i się tak kładą spać. Dla mnie to jest zgroza, nawet jak nad ranem przychodzę muszę przynajmniej szybki prysznic wziąć i makijaż zmyć jako tako, bo bym się lepiła do kołdry i czułabym, że śmierdzę - brzydzi mnie kładzenie się do czystej pościeli upoconym i śmierdzącym