Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze się wygadać

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jesteśmy małżeństwem 6 lat mamy 4 letniego syna. Mój mąż jest raczej dobrym człowiekiem ale ost mi ciągle wylicza pieniądze. Teraz obecnie nie pracuje wiec nie mam swoich ale w sumie nawet jak pracowałam to też ich nie miałam bo mąż i wszystkim decydowal ile odłożymy co kupimy itp. Wczoraj np zobaczyłam ładna bluzke za 15 zl to musiałam sie pytać czy mogę. Ja niczego po za drobnymi spożywczymi zakupami sama nie kupuje bez pytania. Co pare dni pisze ile na co wydalam mu na kartce. Kocham go chodź czuję się okropnie w takim układzie. Nie rozstane się z nim teraz na pewno może kiedys. Nie wiem czego od was oczekuje chciałam się wygadać bo nikomu o tym nie mowie bo sie wstydzę dusze w sobie to i placze po kontach. Dziecku niczego nie żałuję zabawki mu drogie kupuje.

Gość gość
To jest znecanie sie i polega karze. Ale pewnie nie myslsiz o tym w takim konteksie.

Gość gość
Pewnie że nie myślę. Jedzenia mi nie zabrania i nie wylicza to fakt.

Gość gość
do autorki tematu: ja Ci kotku coś kupię jak mi pozwolisz polizać ci.pke, chcesz? Twój mąż nie musi o niczym wiedzieć

Gość gość
"kontach" wstyd zeby nie znac polskiego jezyka;skoro na taki uklad przystalas,to teraz poslusznie sie zgadzaj i nie narzekaj:D;Chlopa trzeba sobie wychowac,tylko ze w twoim przypadku,to on cie wychowuje:D