Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z Was straciła dziecko po 25 tc?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak, to jeśli jesteście w stanie napisać- możecie podać przyczynę i powód. Dziękuję.

Gość gość
tak, w 32 tyg, ale nie ma zamiaru tu pisac takich rzeczy.

Gość niebieskakarolcia
Rozumiem, ze chcesz sie pocieszyc, ze juz jestes po 25 tyg i ci nic nie zagraza? To jestes w bledzie - Dziecko mozna i stracic w czasie porodu, wiec twoje pytanie ci w niczym nie pomoze.

Gość gość
Dokładnie, dziecko można stracić na każdym etapie ciąży, przy porodzie i jak się już urodzi, wszystko jest gdzieś tam zapisane i nie ma co schizowac, będzie co ma być. Nie lubię takich tematów, same się kobiety nakręcają.

Gość gość
tu autorka tematu: nie, akurat właśnie straciłam dziecko w 26 tc, więc mogłybyście zamilknąć z Waszymi domysłami, bo nijak się mają do rzeczywistości.

Gość gośćania
,, gość dziś Dokładnie, dziecko można stracić na każdym etapie ciąży, przy porodzie i jak się już urodzi, wszystko jest gdzieś tam zapisane i nie ma co schizowac, będzie co ma być. Nie lubię takich tematów, same się kobiety nakręcają. " zapisane? to powiedz mi gdzie to wszystko niby ma byc zapisane?;/ w wielkim magicznym zeszycie w linie? sami jesteśmy kowalami własnego losu... autorko bardzo mi przykro, z tego co wiem w wielu duzych miastach są grupy wsparcia dla kobiet po stracie-w gdyni jest na pewno, nie wiem skąd jesteś

Gość gość
Jest na tym forum topic "poród martwego dziecka " tam jest wiele takich kobiet.

Gość gość
Aniu napisałam tak bo tak myślę, takie mam zdanie, że gdzie to tam jest zapisane, też jedna ciąże straciłam, teraz jestem już w 3 trymestrze drugiej ciąży, ale uważam, że ma być co będzie, i trzeba robić wszystko by było dobrze, ale są sytuacje od nas niezależne, przekonałam się o tym nie raz.