Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

28 lat ode mnie starszy... kochaliśmy się 3 razy w ciągu 4 godzin!!!

Polecane posty

Gość gość

jestem w szoku, nie myślałam, ze facet w tym wieku ma taki wigor!

Gość gość
ile niebieskich tabletek zażył ten dziadek? :P

Gość gość
przy mnie zadnej :P moze zanim przyjechał, ale to mnie nie interesuje! w życiu nie miałam lepszego kochanka, tak czułego, namiętnego...

Gość gość
mój jest starszy ode mnie 12 lat..niby nie dużo...ale czasmi czuję że mogę wiecej i dłużej i czuję sie nie spełniona ale czasmi to aż wiury lecą taka jazda jest i tak fajnie. Chyba to zależy od dango dnia =,nastawienia i humoru. I tylko on doprowadził mnie do prawdziewgo orgazmu a miałam przed nim 2 partnerów. Może nie mam zbyt dużego porównania ale z obecnym mi najlepiej :)

Gość gość
ten jeszcze mnie nie doprowadził do orgazmu, chociaz blisko było, ale zaden inny tez nie zdołał, a było ich kilku. Myślę, ze już niedlugo...

Gość gość
a to twój stały partner czy taki tylko z doskoku na sex ??

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz??!! Pewnie byl po viagrze to musial tyle razy bo ciagle mial cisnienie w pensie.

Gość gość
Mój chłopak ma 31 lat i może bez wspomagaczy nawet i 6-8 razy w ciągu jednej nocy, to nic nadzwyczajnego.

Gość gość
Mój ma ponad 50 i jak jeden dzień w miesiącu się trafi bez to już mówi, że nie pamięta ostatniego razu.

Gość gość
A potem sie wyczerpały baterie i wiesz dlaczego dziecko?? żaden..... żaden stary dziad :) nie chce dzieci po prostu sie nie NADAJECIE, zwyczajnie pozostancie przy rówieśnikach naprawde malenstwo i nie dlatego , że obciaganie nie wprowadza na szczyty uniesienia dzieci niech sie z dziecmi bawia

Gość gość
z doskoku, tylko na sex i graszki :D i strasznie obficie strzelał dzisiaj :D

Gość gość
dziecko?? :D dobre :D mam 30 lat, on ma 58! Jest starszy od mojego ojca! Jest cudowny!

Gość gość
takie posty podtrzymuja mnie przy życiu. ;) jako ze pozyc mam zamiar dopiero za niedlugo.

Gość gość
a mnie przy zyciu zaczyna trzymac mysl o nim i o przyszłych wspólnie spedzonych chwilach... :) zrobilismy dzis krewetki z makjaronem na 2 sniadanie :D w sumie to od zrobił, pyszne były! przyszedł rano z zakupami na śmiadanko, kupił moje ulubione bułeczki i pomidorki... Chyba się zakocham :D