Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzumi

Czy muszę pójść na obiad ?

Polecane posty

Gość gośćzumi

Mama dziewczyny nalega, żebym przyszedł do nich na obiad a mnie to strasznie krępuje, nawet gdy się przypadkowo spotkamy jak ją odprowadzę to nie wiem o czym mam gadać a co do dopiero siedzieć z nimi przy stole. Jak z tego wybrnąć ?

Gość gość
co za dzieciak z ciebie, idziesz na obiad, kupujesz kwiatka- wręczasz, gadasz o pogodzie, o wakacjach, o wypadkach drogowych, planach na przyszłość, jaki dobry obiad, jak miło ze ciebie zaprosiła, tematów od groma ale matka i tak będzie zaczepiałą o rozne tematy, gdzie się uchowałeś, wilki cie wychowały w lesie? idz i bądź obyty bo chyba jeść nozem i widelcem potrafisz?

Gość gośćzumi
Tak, jestem dzieciakiem, co innego przyjść do koleżanki z klasy po zeszyt a co innego do dziewczyny, z którą wiadomo po co się chodzi. Jestem nieśmiały i co, mam się powiesić ?

Dasz radę, też się wstydziłam jak miałam 17 lat.

Gość gość
Idź nie marudź, kup kwiatka i jak nie chcesz gadać to wychwalaj obiad pod niebiosa i zajmij się jedzeniem. U mamy zapunktujesz.

ten pierwszy krok musisz zrobic, drugi juz bedzie znacznie latwiejszy

Gość gośćzumi
Bardzo mi na niej zależy i nie chciałbym czegoś popsuć. Wiem, to moja pierwsza dziewczyna i histeryzuje jak dziecko z przedszkola. Myślałem, że ktoś mi tu pomoże i podsunie jakiś pomysł.

Gość gość
Powiedz, ze pojedzeniu masz zawsze sraczke, bo jesz tylko suchary i popijasz woda.

Gość gość
Ale słabi jesteście. Rozmawiasz ze starymi jak z kolegami, tylko ładnie Pan-Pani i bez przekleństw. Mają widzieć ciebie jako równego sobie, a nie młodziaka który nie da rady się zająć ich córką, bo się będzie wstydził iść podpaski kupić.

Gość gość
ale może on nie wiąże żadnych planów z tą ich córeczką a ci już chcą na zięcia go wyszykować obiadki, potem będzie obwożenie po rodzinie a potem wielkie pretensje dlaczego on się jeszcze nie oświadcza!