Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zonaty

Czy wszystkie dziewczyny sa takie niezmordowane?

Polecane posty

Gość facet zonaty

Mam od roku zone. Jest moja pierwsza kobieta jesli chodzi o seks, a ja jej pierwszym facetem. Oboje pochodzimy z rodzin katolickich i oboje dotrwalismy do slubu w czystosci. Pierwszy seks dopiero w noc poslubna. Wszystko ladnie pieknie ale po roku ja juz normalnie nie wyrabiam. Ona mnie zameczy. Najlepiej robilaby to w kolko i nigdy nie ma dosyc. Dodatkowo orgazmy przezywa w taki sposob, ze moze je miec raz za razem wielokrotnie bez przerywania stosunku. Najdluzej uprawialismy seks ponad 4 godziny nieprzerwanego walenia. Ja po spuszczeniu musze miec chwile wytchnienia dla ponownej regeneracji wzwodu, a Ona wciaz chce i chce... Wstyd sie przyznac ale po roku czasu musze kombinowac aby wywalczyc sobie dzien wolnego. A to niby boli mnie glowa, a to jestem zmeczony, bo w pracy byl ciezki dzien, itd. Co robic? Jak sie wzmocnic? Mam juz w tym wieku lykac viagre? Ratunku!!!

Gość gość
Ja ja wezme w obroty jak ty nie mozesz.Zgadzasz sie?

Gość gość
Nadrabia stracony czas ;)

Gość gość
a było czekac do slubu? ja w pierwszy dzien jak poznałam meża zaciągłam do łozka.. 11lat po slubie i wciąż jest fajnie.. Nie beirze się kota w worku!

Gość gość
zerznelas meza na pierwszej randce?

Gość gość
No dokladnie jak sie nie mysli to potem tak bywa. Musisz byc twardy:-D

Gość gość
a no , szukałam faceta który bedzie mi w łozku odpowiadał, po co meczyc się całe zycie:P kurcze slub to decyzja na conajmniej poltorej roku.. jak juz ten teges , to po trzech m-c bylismy malzenstwem, minelo 11lat i nadal jest spoko.. Chociaż fakt z charakteru móglby byc lagodniejszy..ale co za dnia się pokłócimy w noc pogodzimy:]

Gość gość
Mnie tez zerznela dziewczyna na pierwszej randce.Podobalo mi sie ale potem zastanawialem sie czy nie jest latwa.

Gość gość
dziś łatwa, hmm a może to ty jesteś łatwy, ze się dałeś:P

Gość gość
Ja miałm tak, że poznałem dziewczynęi też chciał się ruchać na 1 randce ale do sexu nie doszło bo pomyślałem że pewnie wpadł z jakimś menelem a teraz szuka kasiastegi faceta do płacenia alimentów. Dla mnie sex na 1 randce to podejrzana sprawa.

Gość gość
dziś cykor, męska cnotka Buhahahaha...

Gość gość
ja sie dalem bo bylem nia strasznie zauroczony,zreszta ona mna tez.Ona nie miala zahamowan mogla to robic wszedzie i okazdej porze dnia i nocy tak jak i ja:)No moze kibel dla niepelnosprawnych nie byl dobrym miejscem.:)Potem zauroczenie przeszlo w milosc,a milosc w nienawisc.Poznalismy sie na necie.:)

Gość gość
ostanio mi kolega, przyjaciel napisał, ze panny są teraz takie łatwe ze nie wiadomo czy to on wyruchał, czy został wyruchany:D:D A co kurna równouprawnienie musi byc

Gość gość
ja tez meza poznałam na czacie.. i kurcze co z tego, ze znajomosciami zawartymi w realu też tak bywa ze czasem poprostu nie wychodzi!!!

Gość gość
Ja moge byc ruchany przez panny.nie przeszkadzalo by mi to.:)

Gość gość
13:35 Jak zaczynam związki, to chyba nikt tutaj nie ma wątpliwości. Walki o ogień są zupełnie niepotrzebne i z góry skazane na niepowodzenie. Jednakowoż, jeśli ogień jest, to chyba lepiej spożytkować te 15 minut.