Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa   jestem

jak to mawiają amerykanie, najważniejsze jest dobre chlupanie:D

Polecane posty

Gość Piotrgośćptyś
Z jednej strony jestem stary..ale tak naprawde nie młodzieniaszek dzieki róźyczko

Gość gość
"jak to mawiają amerykanie, najważniejsze jest dobre ru*hanie" Tak bardziej pasuje,nie wiem o co chodzi z tym chlupaniem.

Gość Piotrgośćptyś
A tyś czemu taka niemiła wobec mojej osoby?

jak to niemila? bardzo mila.. najmilsza pod sloncem :) kocham ptysie :P ps. tylko nie zatknij sie kremem.. wychodze 🖐️

Witajcie Pewna, Sil..... Kojot, jak zagladasz tez i Gromi :-) Dopiero chwila, by tu zajrzec

Gość Jacek 81
Frida a Tobie co jest...

Gość W  ilk
Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę i Miłość a seks traktują jako język Miłości który służy do jej wyrażania i wzmacniania więzi erotycznej najważniejszego z 3 filarów miłości. Znajdujemy się w takim miejscu które do Mnie należy a Ja jestem zwykłym Góralskim Gazdą Wilkiem co Was gości. Moja posiadłość nad jeziorem wiec wybierzcie miejsce gdzie się napijemy co kto lubi. -http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwater s-camp-residence-dan-joseph-architects/ Cele Tematu: 1. Wiez erotyczna w stalych zwiazkach 2. Milosc do Polski i jakie kazdy Polak ma wobec niej obowiazki 3. "Biuro Matrymonialne" na WPNK dzieki ktoremu mozesz na poznac kogos z kim odnajdziejsz w realu Milosc Zasady na WPNK 1. Wilka jako Tworca Tematu rzadzi tu niepodzielnie wyznaczajac 1.1 Cele WPNK 1.2 Klimat WPNK 1.3 Zasady WPNK 1. 4 Kto jest a kto nie mile widziany na WPNK 2. Wzajemna solidarnosc i lojalnosc w chwili chamskiego ataku trolli 3. Obowiazek posiadania Nicka i Avatara. Pierwszego dnia wystarczy pomnaranczowe wdzianko jasno definiujace plec i pozwalajace odroznic od innych. Wszystkie osoby nie spelniajace tego kryterium beda ignorowane.

Gość Wilk 1   9 4  6
Uwaga to moj podszyw mozna to sprawdzic. To naprawde proste

Gość gość róźyczka
Witajcie Pewna, Sil..... Kojot, Jacek jak zagladasz tez i Gromi

17.33 to moj kolejny podszyw do tego mało inteligentny. Nie jest prawdziwym mezczyzna i dlatego potrafi tylko przedzezniac. Wilk jest tylko jeden ogolnie znany na Ero :)

Gość gość
szybko wciskam enter

Gość Wilkpsyhol
kolejny podszyw do tego mało inteligentny. Nie jest prawdziwym mezczyzna i dlatego potrafi tylko przedzezniac. Wilkpsyhol jest tylko jeden ogolnie znany na Ero

nie madrzyj sie jacenty :) i nie wymyslaj tematow zastepczych. czekam na obiecanego rogalika z maselkiem i doczekac sie moge. obiecanki cacanki, a glupiemu radosc.. rogalika jak nie bylo, tak nie ma. piekarnia zamknieta?

Gdyby któreś z Was doświadczyło uczucia, że chce się czymś podzielić ale uważa, że nie wypada, to zapraszam do mnie na temat. Tam można krytykować i przeklinać do woli, nie raniąc jednocześnie autorów. Warto :D

jak moge wsadzisz szpile jacentemu tam, skoro pisze do mnie tu? :D

Gość Piotrgość
15-13 i pojawił sie frustrat placuś.

Gość gość
Jacek wypada

Gość gość
Wiecznie naj****y jac wypada

odczepcie sie w koncu od jacentego. on jest jak kometa. pojawia sie i znika.. a rogalika jak nie mialam, tak nie mam :P

Gość gość
odezwala sie koleżanka konfidenta :D

Gość gość
Wolę nie chlupać, zaraz Fridowy biszkopt sprzeda mój nr tel na ogóle :)

Gość gość
pretty może daj przykład i zacznij sama od siebie. Pisz swoje komentarze na swoim z******tym przeznaczonym do tego temacie, bo tu zakłócasz.

w takim razie chlupnij w samotnosci.. wtedy sie nie wyda, a przyniesie ulge :)

19.43 Proszę, byś swoimi rozterkami dzielił się u mnie. Tutaj nikt się tym nie interesuje. To nie przekracza podstawowych umiejętności o ile odświeżałeś ja od czasów podstawówy.