Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bicie kobiety jest normalne???

Polecane posty

Gość gość

Moj facet to psychol!!!!! Kurna jedno mi nie zeszlo a on znow unosi lapy...wszedzie widzi zdrade facetow....ja najgorsza....a zawsze wraca dzwoni przeprasza itp a ja głupia wracam i wierze w jego lzy....ciezko mi to zakonczyc raz na zawsze ....jeszcze moglabym zrozumiec gdybym cos robila, pisala z facetami ogladala sie itd a ja nic nie robie ciagle w domu z nim siedze nawet portali zadnych nie mam...za kafe tez by sie wściekł bo przeciez tu tez sa faceci...chcialam isc do lekarza z nim ale uwarza ze jest zdrowy...jest dobry tylko bije. .ubzdura cos sobie i koniec....pomocy!!!!

Gość gość
Jest bardzo dobry, bo tylko bije.

Gość gość
hehehe zawsze mnie bawią takie stwierdzenia, jest dobry/dobra, ale bije, pije, ćpa, raz mu się tylko zdarzyło zabić kogoś, zgwałcić... ale ogólnie złoty człowiek :) Pierdla są takich pełne, tam sami wrażliwcy i dobrzy ludzie :)

Gość gość
No fakt:( w pierdlu jest pelno wrazliwcow ale gdyby nie to byłby cudowny. ...pomaga w domu opiekuje sie dzieckiem pracuje....tylko te jego łapy. ...nie skroce mówicie? ?

Gość gość
Sam pewnie bzyka inne na boku, osoby które zdradzają często same są bardzo zazdrosne i oskarżają o zdrady partnera/partnerkę.

Gość gość
Wlasnie slyszalam ze tak jest ze jak ktoa zdradza oskarza te druga osobe ale nie ma szans by zdradzal bo ciagle jestesmy razem jak wychodzimy siedzimy na tel w pracy tez ciagle rozmawiamy. ...jedynie kiedy sie roschodzimy moglby to robic ale zazwyczaj dwa dni i sie schodzimy wiec watpie....telefon ciagle jest do mojej dyspozycji komputer itd wiec musialby sie bardzo wysilic by mnie oszukac i by ta kochanica nie odzywala sie do niego wogole....

Gość gość
Nie jest normalne Twoje pytanie :-o

Gość gość
Nienormalne jest...w życiu bym kobiety nie uderzył ;)

Gość gość
W 7 letnim związku przywalilem dziewczynie dwa razy. Za oba po czasie mi podziękowała, powiedziała ze dobrze ze ja do pionu postawiłem.

Gość gość
Gdy cię uderzył, poszłabyś na policję a nie bazgroliła na kafe. Ściemniać to my, a nie nas.

Gość gość
Bicie kobiety nie jest normalne kretynie. Nie zakladaj topow jako baba bo i tak widac ze to ty. Jak nie bicie to anal. Niech ktos wreszcie dorwie tego gnoja i mu ukreci jaja i fujare

Gość gość
Lahahahah serio mnie bije...to nie prowo...tzn bil 3 dzien osobno jesteśmy:D chcialam wiedziec czy jakas kobieta tez tak miala i czy udalo jej sie uspokoic faceta czy po prostu odeszla

Gość gość
Na policje nie mam odwagi pojsc....wydaje mi sie to straszne...na wlasnego faceta donosic

monogamiści są agresywni i często są mordercami, dlatego bije swoją własność za zdradę, ale nie możemy tym neandertalom się dać:) zgłoś na policję, utnij mu c***a w nocy a potem baw się wolnością z przytulaczami:) bo to jest zły przytulacz:( a w co bije?:(

Gość gość
W jaja najczęściej

Gość gość
I z jednego zeszła mi opuchlizna, to mnie kopnął w drugie

Gość gość
Nawet jak masz jego telefon do dyspozycji czy komputer. Nie wazne. Facet moze dobrze maskować sie. Tyle w temacie. Prowo jak nic.