Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List polecony ekonomiczny przesyłka idzie już 2 tygodnie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co zrobić, pierwszy raz mam taką sytuację. Towar zamówiłam 2 tygodnie temu, sprzedawca wysłał wiadomośc, że wysłal towar. Dobra, to czekam. 2 tygodnie i przesyłki nie ma. Napisałam do niego dzisiaj rano, ale nie odpisał chociaz był aktywny na allegro, może nie wchodził na poczte no ale i tak. Nie wiem co robić, pisać do niego wiadomości czy co

Gość gość
Niech Ci poda nr przesyłki, bo to niemożliwe. 5 dni idzie. Albo pali głupa, albo poczta zgubiła

Gość gość
Dzięki

Gość gość
podejdź jeszcze na pocztę i przyciśnij panie żeby dokładnie sprawdziły czy nic na Ciebie nie czeka, bo znając te flądry mogło im się nie chcieć. A listonosz czasem nie zostawia awizo

Przede wszystkim wejdź ponownie na aukcję i w opcjach dostawy sprawdź skąd towar jest wysyłany, czy jest to z naszego kraju czy z zagranicy. Jeśli ta druga opcja to może być w drodze nawet i miesiąc. Druga sprawa to nie mam pewności czy czasem przesyłki ekonomiczne są w ogóle rejestrowane. Znaczy, list ekonomiczny czy priorytetowy na pewno nie jest, nie jestem tylko pewien jak jest to z tymi poleconymi.