Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was jest sam i dlaczego jestescie sami?

Polecane posty

Gość gość

ja obecnie jestem, bo tak sie ulozylo

Gość g123
ja mam 27 lat i nigdy nikogo nie miałam, nie nadaję się do związków takie życie

Gość gość
Mam 23 lata (w tym roku 24), jestem sama, bo... Właściwie nie wiem dokładnie dlaczego. Chyba z wielu powodów. Jestem zamknięta w sobie, nieśmiała wobec facetów, na których mi zależy, dość oszczędna w okazywaniu uczuć i emocji, przez co sprawiam wrażenie chłodnej księżniczki (od wielu osób już to słyszałam). Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze zwykły brak szczęścia w tych sprawach, z reguły zakochują się we mnie faceci, którymi nie jestem zainteresowana, no i odwrotnie - ja wzdycham do tych, którzy są poza moim zasięgiem, bo np. są zajęci itd. No cóż, życie.

Gość gość
ja tez sama, alr nie wiem czemu trafiam chyba na nieodpowiednie osoby

Gość gość
ja jestem sama bo jestem za wysoka , faceci nie przepadaja za wysokimi babami bo mam nieladna cere bo jestem za wybredna i ci ktorzy ze mna chcieli byc ja z nimi nie chcialam

Gość gość
ja mam 24 nigdy się nie zakochałam zresztą nawet znajomych nie mam nie jestem społecznym bytem

Gość gość
bo nie chce robic lodow

Gość gość
Bo kobiety leca tylko na moje pieniadze :(

Gość gość
Ja mam 26 lat i nigdy w związku nie byłem bo kobiety wymagały/wymagają modela do związku stąd ta moja samotność.

Gość gość
Bo jestem brzydka. Ale nie tylko brzydka, nie mam również innych cech pożądanych przez mężczyzn, jak urok, seksapil, kobiecość, wdzięk, uległość, podporządkowanie, przytakiwanie, itd.

Gość gość
bo jestem stary biedny i brzydki;-)

Gość gośćmmmw
ja jestem sama, mam 30 lat. Tak się sama zastanawiam dlaczego jestem sama i dlaczego nigdy nie dałam szansy żadnemu związkowi. Chyba nie trafiłam na kogoś z kim chciałabym dzielić życie. Moze jestem zbyt wymagająca. Chociaż byli tacy co spełniali wymagania ale jakoś tak los pokierował że nic z tego nie wyszło pomimo obustronnych chęci. To były sytuacje typowo losowe, więc chyba jest mi pisane bycie samej. Teraz jestem w stanie takim że nie mogłabym nikomu już zaufać, ostatnio niestety dostałam kopa od ludzi którzy mnie otaczają więc nie chcę nikogo znać, przynajmniej jakiś czas. Zawiodłam się na ludziach strasznie i jest mi źle samej ze sobą, więc tym bardziej teraz nie chce nikogo w swoim życiu

Gość gość
bo nie umiem z nikim być

ja jestem sam, bo nie ma odpowiednich kobiet które nadawały by się na żony i matki. Same jakieś lewicowe feminazistki i nie dziewice. Po za tym związek buduje się na podobieństwach a skoro są same komunistki, a ja jestem prawicowy to i ja się im nie podobam z wzajemnością. :)

Gość gość
Jestem sama, bo mam inne priorytety, rozwój przede wszystkim.

Gość gość
Jestem od zawsze sam, mam 25 lat. Miałem trądzik. Wyładniałem z wiekiem nawet, ale mam psychikę zrytą, więc nie chcę raczej dziewczyny. Uciekłbym chyba, gdyby jakaś się do mnie zalecała, nie całowałem się nawet. Jestem dziwakiem, mimo że brzydki jakoś nie jestem.

Gość gość
Up