Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 81

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość klaudia 81

wstyd przed znajomymi aby wiązać się z takim mamisynkiem co mu mamusia gotuje i gacie pierze , nieudacznik i fajtłapa życiowy

Gość gość
czemu jesteś monotematyczna, brak Ci pomysłu na wątek z ożywioną dyskusją, więc się powtarzasz?

Gość gość
jeszcze 6 lat i bede taki

Gość gość
płyta ci się zacięła?:O

Gość cudownie ocalona
MEGA SZOK LUDZIE !!!! chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka, ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to a serio, możecie dosłownie wykasować te wszystkie rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość klaudia 81
Jak tam, juz po obiadku przygotowanym przez mamusię? No pewnie, bo tak wygodniej. Dziewczyne tez pewnie wstyd zaprosic bo jak to, kawaler 30+ i nadal mieszka z rodzicami? Co sobie jej rodzice pomyślą jak im powiem? Ze nieudacznik jakis albo coś z nim nie tak. A zblizenie i seks to juz w ogolę odpada, przeciez brat/siostra za ścianą wszystko usłyszą i powiedzą mamie :D :D

Gość gość
a ja myślę ze ty sama mieszkasz z rodzicami i chcesz poczytać co o tym myślą inni.

Gość gość
akurat mojej matki juz nie mam od dawna a i tak nic nie umiala

Gość klaudia 81
a ja myślę ze ty sama mieszkasz z rodzicami i chcesz poczytać co o tym myślą inni. XX nie mieszkam bo mamisyństwo po 30 to obciach i wstyd !

Gość gość
mieszkasz mieszkasz, a że nie potrafisz tego zmienić dajesz w ten sposób upust swojej bezradności.

Gość gość
Zazdroscicie Klaudii mamisynki? To wezcie sie do roboty, galoty a nie facet, co mieszka u mamusi i czeka na gotowy obiadek . Myslicie ze kobieta bedzie wam gotować non stop jak mamusia ? Nie u mnie!

Gość Stary Kawaler Wacek
Nie masz co robić autorko ? .

Gość gość
a ja podziwiam i cenie ludzi mieszkajacych z rodzicami , bo swiadczy to o tym że sie dogaduja i panuje zgoda

Gość klaudia 81
a ja podziwiam i cenie ludzi mieszkajacych z rodzicami , bo swiadczy to o tym że sie dogaduja i panuje zgoda xxx hahahah ale bzdura :D nie świadczy, znam takich co mieszkają i żrą sie jak pies z kotem ale nieudacznictwo nie pozwala im zostac mezczyzna i pójsc na swoje