Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SwinkaPiggy

Po trzech latach stanełam na wage i zalamalam sie

Polecane posty

Gość SwinkaPiggy

84.6kg przy 156cm wzrostu. Porazka. Juz nawet w dziewiatym mc ciazy wazylam mniej bo tylko 72.5kg. Trzeba ruszyc zad bo zapuscilam sie jak swinia. Wstyd mi za siebie :(

współczuję ci... ja bym sie załamała całkowicie.

Gość gość
Powodzenia ja zaczynam od jutra

Gość SwinkaPiggy
Glupia stawalam przed lustrem i tlumaczylam sobie, ze pewnie nie jest tak zle, przeciez nie moge wazyc duzo... Szkoda,ze nigdy nie mialam odwagi stanac na wadze zamiast wtykac ja pod szafe i udawac, ze ona nie istnieje.

Witaj. Długa droga przed Tobą, aby zgubić ten nadmiar. Musisz znaleźć w sobie ogromne pokłady silnej woli. Mam nadzieję, że Ci się uda i w przyszłym roku o tej porze będziesz się cieszyć ładną sylwetką. Jaki masz plan działania? Dobra dieta i sport?

Gość gość
ja szukałam odpowiedniego rozwiązania dla mnie. zawsze miałam mega problemy z odchudzaniem a mój organizm niestety zawsze odkładał (słaba przemiana). Trafiłam na slimcea bo czytałam o nich na tym portalu. Odmieniły mi życie muszę przyznać. Zmieniły moją przemianę, poprawiły w znacznym stopniu. Kilogramy zaczeły bardzo przez to spadać. Schudłam 12kg a wcześniej jak schudłam 2kg to był sukces.. na prawdę bardzo polecam Slimcea.

Gość gość
Oj autorko, faktycznie zapuściłaś sie, powinnaś z 30kg schudnąć... Ja nie mam nadwagi ale jestem w trakcie odchudzania, pije tylko zielona herbatę, jem ciemne pieczywo, unikam cukru i pustych przekąsek i przede wszystkim ćwiczę 40min dziennie. Na razie schudlam 3,5kg ale Tobie polecilabym raczej jakieś zorganizowane zajęcia, np zumba, po ciszy schudlam na niej 10kg, będzie dobrze :)

Gość gośćJerzyk
Schudłam szybko w momencie jak kupiłam tabletki Foreverslim. Włączyłam je do diety. Bardzo w niej pomogły bo hamowały łaknienie więc samo utrzymanie diety stało się banalne. Ruszyła dodatkowo moja przemiana materii. Szybko zaczął spadać mój rozepchany brzuch. Schudłam 14kg przez 3 miesiące kuracji.

Gość gość
A ja jestem amatorem takich okrąglutkich. Nie odchudzaj się.

Gość kinia201
Ja szukałam jakiegoś rozwiązania dla siebie by zgubić ten mój ciężki balast;/ i tak przeglądania w internecie for o odchudzaniu i tam znalazłam ciekawy wpis o Afrykańskiem Mango http://szczupla-kobieta.pl na początku jakoś nie wierzyłam w te wpisy ale zazdrość mnie zżerała że ktoś mógł to ja też;) i zamówiłam sobie i teraz wiem,że najpierw trzeba sprawdzić później mówić;) Ja nie wierzyłam,że działa a teraz wiem ,że jak dla mnie to rewelacyjny suplement na odchudzanie;) 3 miesiące 24kg