Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodsza a bardziej doświadczona

Polecane posty

Gość gość

hej wszystkim muszę się wygadać Niedawno wszedłem w swój pierwszy związek. Mam 24 lata i jestem prawiczkiem moja dziewczyna ma 16 lat. Ponieważ jestem prawiczkiem chciałem związać się z młodszą by partnerka też była dziewicą. No i się przeliczyłem. Okazało się, że ona mając 16 lat miała już 6 partnerów seksualnych :(Byłem pewien, że w tym wieku to musi być dziewica. Chyba to prawda, że facet musi iść do prostytutki przed związkiem?

Gość gość
no nieźle ja mam 20 lat i nigdy z nikim nie spałam

Gość gość
miała 6 partnerów a ma 16 lat? "Doświadczona" to dość łagodne określenie na to.. Ale wracając do tematu to dlaczego nie porozmawiacie szczerze po prostu, jak jest na tyle niedojrzała żeby jej to przeszkadzało to nie ma sobie kim głowy zawracać

Gość gość
natychmiast kopnij ją w doope tak że aż but ubrudzi ci się jej goownem

Gość gość
mam 35lat i nie miałam tylu partnerów przez całe życie, chociaż jestem panną i lubie seks.... boszzzz ten świat schodzi na psy

Gość gość
Boję się, że będzie jej to przeszkadzało. Ona nie wie, że jestem prawiczkiem. Skoro ona już nie jest to myśli pewnie, że ja mając tyle lat to na pewno mam kilka kobiet na koncie a tu kobiet brak. Boję się, że nigdy więcej nie będę miał szansy na związek. W sumie skoro 16 latki mają takie doświadczenie to starsze na pewno będą wymagały doświadczenia. Jestem podłamany.

oj tam nie łam się, dasz radę, a jak chcesz dziewicę to powodzenia napisz za 24 lata czy udało ci sie znaleźć, bo wiesz jak gdzies teraz ci się urodzi i dobrze dopilnujesz żeby zaden pravik 24lata jej nie zgwałcił to za kilkanaście lat bedziesz miał dziewiczkę jak znalazł :)

Gość gość
E tam ja miałam 23 kiedy był pierwszy raz i chociaz pewnie ze wolałam ze partner wiedział co i jak to jakby było inaczej wcale bym sie nie zraziła

Gość gość
Zreszta zawsze mozesz robic co trzeba a jak zobaczy niepewność to wkręcić ze sie denerwujesz bo ona tak bardzo Ci sie podoba. Oczywiście nie pochwalam tego sposobu ale zawsze jakis