Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaciągnąć dostawcę kebaba na szybki numerek?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dość atrakcyjna. Mam ochotę na przypadkowy seks z przypadkowym facetem. Myślę by po prysznicu owinąć się w ręcznik i niechcący go zsunąć lub otworzyć w czymś seksownym. Co myślicie? Jednak trochę boje się odrzucenia. Mam 18 lat. Ostatnio był u mnie windykator za zapomniany mandat i kusząco się uśmiechnełam. Rozwalił wszystkie dokumenty na klatce. Żałuje, że go nie wpuściłam. Ciekawe co by się działo. Facet miał ok. 30-stki, ale przystojny.

nieboj sie odrzucenia, nikt normalny cie nieodrzuci jak nadstawisz szpary a o tych nienormalnych nietrzeba sie martwic :)

Gość pawelwlkp
możesz mnie nie musisz dostawcy ,

Gość gość
Oby nie jakiegoś ciapatego.

Gość gość
Mam podobne myśli, jak przyjeżdża kurier :D

Gość darek k87
Ostatnio na allegro jako kurier była pokazana kobieta i też jak tak pomyślałem jak to by było jak ona by woziła i miałem podobne myśli. Za raz u mnie była pani weterynarz do cielącej się krowy,i też sobie tak w podświadomości myśleliśmy może by tak na numerek.

Gość gość
Z kebaba nie znaczy,że zaraz jakiś ciapaty.U mnie kebaby wozi fajny blondynek, na oko ok.20 lat.Ślinię się wiecie gdzie, na jego widok.Żeby tylko gdzieś mężusia wysłać.On taki fajny do schrupania, latem podziwiałam jego klatę i silne ramiona, musi ćwiczyć.A mój mężuś taki mało sportowy, sport u niego tylko przed telewizorem, z lechem zimnym w ręku.

Gość Sami nie teges
No ja miałabym pewne obiekcje:D

Gość gość
Dla mnie tylko zdrajcy sprzedają kebaby i je spożywają ale spoko niedługo nie wami zajmiemy i nie będzie zmiłuj ...

ja jestem dosyc przystojny taki umiesniony blondynek. i znam taka knajpke ze tylko kobieta dowożą, chyba następnym razem zaprosze ją do środka na sekunde i bede bez koszulki moze mi sie oprze i weźmie do buzi xd

Gość gość
Zaciagnij tylko koniecznie ciapatego i takiego spoconego. Jazda bez trzymanki poprostu.