Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wierzycie cygankom?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zaczepiła mnie cyganka kazała wyjąć kartę, nie chciała nic w zamian ani kasy ani nic... Powiedziała ze będą się koło mnie pręciły pięniadze, praca... faktycznie za pare dni dostalam fajną pracę kasa sie koło mnie kręciła ale powiedziała też że' nigdy nie będę szcześliwa w miłości bo jestem przeklęta....' i tak też jest.... czy wierzycie w takie sprawy?

Tak, one są niesamowite - mówią prawdę nawet wtedy gdy kłamią.

Gość gość
Mnie przeklela rok temu i zniszczyła mi życie.. Przez nia popełnie samobójstwo. Gdzie ja spotkałas? Warszawa?

Gość gość
Nie wierzę ani cygankom, ani żadnym innym wróżkom. Wróżby to jedna wielka ściema, nie rozumiem jak można w coś takiego wierzyć.

Gość gość
kiedyś mi jedna chciała przepowiedzieć przyszłość z wdzięczności,że jej dałam pare złotych ale odmówiłam,wolałam nie wiedzieć :P będzie co ma byc a jakby mi coś złego przepowiedziala to jeszcze bym o tym myślała i po co

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.