Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

ile kosztuje detektyw by sprawdzić czy nikt mnie nie śledzi?

Polecane posty

Gość gość
A co czujesz ze ktos cie szpieguje? Jakiś amant. Ja miałam taka akcje ze szef za mną samochodem jechał za autobusem masakra 2razy go złapałam teraz wszędzie sie oglądam istna paranoja ale takie rzeczy sie zdarzają.

Gość gość
schizofrenia paranoidalna

a na jakiej podstawie twierdzisz że ktoś Cię śledzi? masz tylko takie odczucia czy zauważyłaś kogoś konkretnego? pytam o odczucia bo czasem gdy ktoś jest bardzo samotny i psychika sobie z tym nie radzi to rekompensuje sobie to tym że osoba czuje się jakby ktoś za nią chodził, obserwował, nagrywał, szpiegował... dlatego ktoś wyżej pisał że schizofrenia paranoidalna (tak racja ta choroba tak może się objawiać) jednak czasem to normalny odruch to tak jak staruszkowie mówią sami do siebie - oni tego potrzebują bo nie mają zwyczajnie z kim porozmawiać i tak a nie inaczej psychika reaguje ale to nie oznacza od razu choroby psychicznej...

być może nie otrzymałaś tyle uwagi od konkretnej osoby co potrzebujesz i czujesz że ktoś Cię śledzi... jesli to chodzi tylko o obawy a jeśli o rzeczywiste zdarzenia których doświadczyłaś to tylko detektyw lub policja

Gość gość
Mogę Ci polecić usługi agencji detektywistycznej Kameleon http://www.detektywi.szczecin.pl/ . Co prawda mój przypadek był niemalże odwroty, jednak ręczę za ich profesjonalizm! Za ich sprawą udowodniłem, że moja dziewczyna umawia się z typem z pracy. Ustalenie wszelkich szczegółów zajęło im sekundę.