Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strach14

14 lat i ciąża?

Polecane posty

hej mam 14 lat. Mój chłopak też. W niedzielę zrobiłam coś przez co cały czas płacze, jestem zła i nie wiem co robić. Boję się że jestem w ciąży. Teoretycznie jest to średnio możliwe według mnie ale jednak.. Nie uprawialiśmy seksu takiego prawdziwego. Robiłam mu dobrze ręką lewą a potem wsadziłam sobie palce do pochwy tylko z prawej ręki, robiłam mu dobrze ustami itd. On mnie nie rozbierał ani nie wkładał rąk pod majtki. Jednak i tak się strasznie boję. Nie wiem co robić.. aktualnie jestem przed okresem.. boli mnie brzuch, plecy i cycki.. czy jest duża szansa na ciążę? :c

Gość gość
nie jestes w ciąży, idź się poucz dziecko:-(

Gość gość
To ty mu robiłaś dobrze ręką i ustami, a potem sama się zadowoliłaś palcami, no super... masz chłopaka dziecko egoistę. Weź się za naukę, a nie seksy wam w głowie.

Gość gość
kur/wa 14-latka robiąca loda!!! świat schodzi na psy, do książek gówniaro, a nie za seks się bierzesz

Gość gość
Dziewczyno Ty tak naprawdę? masz 14 lat i już interesują Cię takie rzeczy? Poucz się najpierw biologii, aby wiedzieć co z czym. Pamiętaj, gdy działasz myśl o konsekwencjach..... Po tym razie nie bedziesz w ciązy, ale dopóki nie jesteś gotowa to nie rób tego, bo całe życie będziesz sie martwić czy to ciąza czy nie.