Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja babka dzisiaj powiedziała że dzieci

Polecane posty

Gość gość

które były mostelowane w dzieciństwie przez księży (znacie sprawę), same są sobie winne. Bo nie powinny na to pozwolić, powinny się poskarżyć rodzicom (zwłaszcza kiedyś, kiedy się twierdziło, że ksiądz jest święty i nic złego nie mógł zrobić...), że powinny wiedzieć co jest dobre a co złe a tak w ogóle to one pewnie pozwalały po prostu tym księżom to robić bo cyt "jak suka nie da to pies nie weźmie" więc jej ich nie żal (chodzi o tych głównie co teraz po latach to wyjawiają). Witki mi opadły, z kim ja żyję od tylu lat... zaznaczam: nie jest ona moherowym beretem, nawet PiSu nie popiera, nie ogląda TRWAM, Rydzyka nie lubi.

Gość gość
a czy twoja babcia z dziadkiem uprawiają seks?

Gość gość
Dziadek nie żyje od 15stu lat. Zresztą co to za pytanie? Babcia jest pod 90tkę.

Gość gość
moja matka też tak mówi ,nienawidzę jej ,z tym że ona jest moherem

Gość gość
no to co że babcia jest pod 90? czym starsza kobieta tym ma większe potrzeby seksualne

Gość gość
Nie miałam pojęcia, że ktośmoże mieć takie zdanie, w szoku jestem... właśnie moja nie jest moherem, nawet do księży nie pala sympatią, często mówi, że są beznadziejni, że ją wkurzają a tu takie coś ;/.Tu raczej nie chodzi o to, że "księża święci" tylko, ze te dzieci po prostu miały co chciały, obłęd.

Gość gość
Przymknij się może, co?

Gość gość
kup babci wibrator

Gość gość
Babcia tak została wychowana i jej już nie zmienisz. Dla niej to świętość taki ksiądz pedofil więc go nie będzie winić. No cóż, przykre to. Zapytaj ją, czy jak by Tobie ksiądz wyrządził taką krzywdę, to czy Ciebie też by winiła? Czy coś by zrobiła? Pewnie nic, udała by, że nic się nie stało.

Gość gość
Babcia ma rację!