Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy znacie przypadki ze pi臋kna i zgrabna dziewczyna zostala zdradzona ???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy raczej takich dziewczyn sie nie zdradza??? jak myslicie?? bo ostatnio nie wierzylam jak moja znajoma z roku na studiach wyznala ze jej facet ja zdradzil..a laska jest idea艂em...kazdy na nia patrzy z zachwytem na ulicy jak idzie ..poprostu bogini z wygl膮du ..twarz jak laleczka a wzrost i figura modelki.. przesliczna jest..az z zazdrosci nieraz p臋kam.. i okazuje sie ze jej facet ja zdradzil..szok..majac taka laske zdradzil ja..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
uroda to nie wszystko... mo偶e dziewczyna ma beznadziejny charakter i jest nudna, albo jest k艂od膮 w 艂贸偶ku i sex z nia jest beznadziejny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mialam romans z facetem ktory mial przepiekna dziewczyne ale z tego co mowil nie dogadywali sie pod kazdym wzgledem... tylko ta biedaczka byla w ciazy juz sie z nim nie spotykam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j brat mia艂 idea艂 i ja zdradza艂 z pasztetem. dziewczyna z kt贸r膮 zdradzal m贸j brat 偶on臋 by艂a paskudna i mia艂a tatuaz na plecach oraz palila po dwie paczki papieros贸w dziennie i miala z臋by zepsute jak sie potem okaza艂o:( 偶ona mojego brata z wygl膮dy monica bellucci ale ladniejsza nawet.z figury joanna krupa. poprostu sam sex i uroda.mama moja do dzi艣 do brata ma pretensje co zrobi艂.:(:(:( on powtarza艂 ci膮gle ,偶e uroda to nie wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Z 艂adnej miski si臋 nie najesz "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uroda to nie wszystko, liczy sie temperament, wyzwolenie, brak pruderii... masa fantazji i namietnosci.. czesto te najpiekniejsze kobiety sa bardzo nudne, wszyscy byli tak zachwyceni ich wygladem ze ominely je najciekawsze melanze, przygody i historie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda ,偶e te pi臋kne kobiety s膮 bardzo nudne ja zauwa偶am to nagminnie . zauwazylam te偶 ,偶e kolo tych pi臋knych kobiet mniej si臋 kr臋c膮 faceci.. mam kolezanke..ma艂a ,niepozorna i przeci臋tna z wygl膮du ale taka osobowo艣膰,偶e masakra..ci膮gle jej pe艂no wszedzie..ma czarny pas w karate.normalnie jest nieprzeci臋tna z charakteru i jak idziemy na impreze to kolo niej zawsze pelno facet贸w i chca telefon. a kolo mojej innej kole偶anki..(istna miss world) jakos nikt sie nie kr臋ci..nudna jest jakas taka i ci膮gle tylko gada o kosmetykach i makija偶u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja ciotka -piekna i zadbana kobieta ale w 艣rednim wieku - w domu zawsze mia艂 ch艂op posprz膮tane , obiad podany, dzieci zadbane i lekcje odrobione - i zdradza艂 j膮 z lafirynd膮 5 lat starsz膮 od jego w艂asnej c贸rki.. teraz ma z ni膮 2 ma艂ych dzieci, kt贸re s膮 w w wieku jego wnuczk贸w. Ale postarza艂 si臋 w tym nowym zwi膮zku niesamowicie. +10 lat ma facet na twarzy ni偶 w rzeczywisto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam, dziewczyna pi臋kna, zgrabna inteligentna, ale c贸偶, zwi膮za艂a si臋 z idiot膮, kompletnie do siebie nie pasowali, ka偶dy si臋 dziwi艂 co ona z nim robi i tak zdradza艂 j膮. Idiota jakich ma艂o. To nie wina kobiet 偶e s膮 zdradzane, a charakteru facet贸w kt贸rzy zdradzaj膮, jak kto艣 ma k*rewski charakter, to taki ju偶 b臋dzie mia艂. Kto si臋 ch*jem urodzi艂, kanarkiem nie zdechnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co to za debilizm, 偶e pi臋kna kobieta jest nudna haha, nie znam ani jednej pi臋knej nudnej kobiety! t艂um facet贸w si臋 za nimi ogl膮da, ka偶dy zaczepia jak taka mo偶e by膰 nudna? zwykle to przebojowa pi臋kno艣膰. To w艂a艣nie dziwne, zanidbane kobiety, brzydule sa nudna, potrafi taka siedzie膰 ca艂y wiecz贸r i s艂owa nie powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pi臋kne kobiety cz臋sto my艣l膮, 偶e jak ju偶 s膮 艂adne to wygra艂y 偶ycie i nie musz膮 nic wiecej robi膰 :) bo uroda za艂atwi za nich wszystko. niestety to bardzo mylne podejscie A brzydkie wiedz膮, ze s膮 brzydkie, wiec musz膮 nadrabia膰 charakterem i osobowo艣ci膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe, bo ja zauwa偶am nieciekawy charakter ale u przystojnych ch艂opak贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piekne kobiety bardzo czesto sa zdadzane, a paradoks polega na tym, ze najczesciej ze znacznie brzydszymi i glupszymi od tych kobiet-modelek. Faceci sa malo wybredni, to raz. Dwa: pociag seskualny nie zawsze wiaze sie z idealna uroda, mocno kreci zapach, sposob poruszania sie, duzy biust, duzy tylek albo inne cechy jakich nie ma "idealna' partnerka. Dosc powiedziec ze H.Grand zdradzil boska modelke z uliczna, brzydka prostytutka, B.Clintton zone z gruba Monika Lewinski, a S.Stallone bardzo ladna i zgrabna zone z gruba i zaniedbana sprzataczka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe, kt贸ra艣 ma podobne do艣wiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja zone to spokalo ze strony jej ex-meza. Jest naprawde piekna kobieta. Wczesniej miala meza ktory zdradzal ja i to nie raz. Do dzis w glowie mi sie to nie miesci. Wysoka, zgrabna, pracowita. W tamtym czasie nawet brala udzial w ogolnopolskich wyborach miss i w tym czasie gosc zarywal inne laski. Po prostu sa faceci co tak maja i wyglad partnerki nie ma tu wiekszego znaczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam faceta, ktory rzucil ladna, zgrabna, inteligentna, dziewczyne, dla grubej , glupiej panny, bo ta druga lubila gotowac i chlop mial codziennie obiadek podstawiony pod nos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odkopac temat po dwoch latach,zeby banal napisac? hmm.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jest to bana艂, tylko temat reaktywowany by poczyta膰, co inni maj膮 m膮drego do powiedzenia :) Ty akurat nic nie wnios艂/a/e/艣. Po co zak艂ada膰 drugi taki sam temat, skoro jeden ju偶 jest? chyba, 偶e lubisz jak jest wiele temat贸w o tym samym, to ju偶 Twoja sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdrada = seks. i tu w艂a艣nie o 贸w seks chodzi. nierzadko jest tak, 偶e te pi臋kno艣ci w 艂贸偶ku tylko le偶膮 i pachn膮, roz艂o偶膮 nogi i nic od siebie, a ju偶 nam贸wi膰 na jakie艣 mocniejsze, pikantniejsze eksperymenty to wielka potwarz. jak to? ona? miss 艣wiat, pi臋kno艣膰 nad pi臋kno艣ci ma robi膰 lach臋? i to z po艂ykiem? jak to? wypi膮膰 anal? o zgrozo!!! :-D natomiast te bardziej przeci臋tne zdaj膮 sobie spraw臋 z niedoskona艂o艣ci swojej urody i wiedz膮 偶e musz膮 nadrabia膰 w innych elementach i z regu艂y seks z nimi to lot w kosmos. a my faceci to niestety, w seksie jeste艣my jak zwierz臋ta, lubimy dziko, ostro i perwersyjnie :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdrada = seks. i tu w艂a艣nie o 贸w seks chodzi. nierzadko jest tak, 偶e te pi臋kno艣ci w 艂贸偶ku tylko le偶膮 i pachn膮, roz艂o偶膮 nogi i nic od siebie, a ju偶 nam贸wi膰 na jakie艣 mocniejsze, pikantniejsze eksperymenty to wielka potwarz. jak to? ona? miss 艣wiat, pi臋kno艣膰 nad pi臋kno艣ci ma robi膰 lach臋? i to z po艂ykiem? jak to? wypi膮膰 anal? o zgrozo!!! :-D natomiast te bardziej przeci臋tne zdaj膮 sobie spraw臋 z niedoskona艂o艣ci swojej urody i wiedz膮 偶e musz膮 nadrabia膰 w innych elementach i z regu艂y seks z nimi to lot w kosmos. a my faceci to niestety, w seksie jeste艣my jak zwierz臋ta, lubimy dziko, ostro i perwersyjnie :-P

Udost臋pnij ten post