Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie przypadki ze piękna i zgrabna dziewczyna zostala zdradzona ???

Polecane posty

Gość gość

czy raczej takich dziewczyn sie nie zdradza??? jak myslicie?? bo ostatnio nie wierzylam jak moja znajoma z roku na studiach wyznala ze jej facet ja zdradzil..a laska jest ideałem...kazdy na nia patrzy z zachwytem na ulicy jak idzie ..poprostu bogini z wyglądu ..twarz jak laleczka a wzrost i figura modelki.. przesliczna jest..az z zazdrosci nieraz pękam.. i okazuje sie ze jej facet ja zdradzil..szok..majac taka laske zdradzil ja..

Gość gość
uroda to nie wszystko... może dziewczyna ma beznadziejny charakter i jest nudna, albo jest kłodą w łóżku i sex z nia jest beznadziejny

Gość gość
Ja mialam romans z facetem ktory mial przepiekna dziewczyne ale z tego co mowil nie dogadywali sie pod kazdym wzgledem... tylko ta biedaczka byla w ciazy juz sie z nim nie spotykam

Gość gość
mój brat miał ideał i ja zdradzał z pasztetem. dziewczyna z którą zdradzal mój brat żonę była paskudna i miała tatuaz na plecach oraz palila po dwie paczki papierosów dziennie i miala zęby zepsute jak sie potem okazało:( żona mojego brata z wyglądy monica bellucci ale ladniejsza nawet.z figury joanna krupa. poprostu sam sex i uroda.mama moja do dziś do brata ma pretensje co zrobił.:(:(:( on powtarzał ciągle ,że uroda to nie wszystko.

Gość gość
"Z ładnej miski się nie najesz "

Gość gość
uroda to nie wszystko, liczy sie temperament, wyzwolenie, brak pruderii... masa fantazji i namietnosci.. czesto te najpiekniejsze kobiety sa bardzo nudne, wszyscy byli tak zachwyceni ich wygladem ze ominely je najciekawsze melanze, przygody i historie

Gość gość
to prawda ,że te piękne kobiety są bardzo nudne ja zauważam to nagminnie . zauwazylam też ,że kolo tych pięknych kobiet mniej się kręcą faceci.. mam kolezanke..mała ,niepozorna i przeciętna z wyglądu ale taka osobowość,że masakra..ciągle jej pełno wszedzie..ma czarny pas w karate.normalnie jest nieprzeciętna z charakteru i jak idziemy na impreze to kolo niej zawsze pelno facetów i chca telefon. a kolo mojej innej koleżanki..(istna miss world) jakos nikt sie nie kręci..nudna jest jakas taka i ciągle tylko gada o kosmetykach i makijażu.

Gość gość
moja ciotka -piekna i zadbana kobieta ale w średnim wieku - w domu zawsze miał chłop posprzątane , obiad podany, dzieci zadbane i lekcje odrobione - i zdradzał ją z lafiryndą 5 lat starszą od jego własnej córki.. teraz ma z nią 2 małych dzieci, które są w w wieku jego wnuczków. Ale postarzał się w tym nowym związku niesamowicie. +10 lat ma facet na twarzy niż w rzeczywistości.

Gość gość
Znam, dziewczyna piękna, zgrabna inteligentna, ale cóż, związała się z idiotą, kompletnie do siebie nie pasowali, każdy się dziwił co ona z nim robi i tak zdradzał ją. Idiota jakich mało. To nie wina kobiet że są zdradzane, a charakteru facetów którzy zdradzają, jak ktoś ma k*rewski charakter, to taki już będzie miał. Kto się ch*jem urodził, kanarkiem nie zdechnie.

Gość gość
co to za debilizm, że piękna kobieta jest nudna haha, nie znam ani jednej pięknej nudnej kobiety! tłum facetów się za nimi ogląda, każdy zaczepia jak taka może być nudna? zwykle to przebojowa piękność. To właśnie dziwne, zanidbane kobiety, brzydule sa nudna, potrafi taka siedzieć cały wieczór i słowa nie powiedzieć.

Gość gość
Piękne kobiety często myślą, że jak już są ładne to wygrały życie i nie muszą nic wiecej robić :) bo uroda załatwi za nich wszystko. niestety to bardzo mylne podejscie A brzydkie wiedzą, ze są brzydkie, wiec muszą nadrabiać charakterem i osobowością :P

Gość gość
ciekawe, bo ja zauważam nieciekawy charakter ale u przystojnych chłopaków

Gość gość
Piekne kobiety bardzo czesto sa zdadzane, a paradoks polega na tym, ze najczesciej ze znacznie brzydszymi i glupszymi od tych kobiet-modelek. Faceci sa malo wybredni, to raz. Dwa: pociag seskualny nie zawsze wiaze sie z idealna uroda, mocno kreci zapach, sposob poruszania sie, duzy biust, duzy tylek albo inne cechy jakich nie ma "idealna' partnerka. Dosc powiedziec ze H.Grand zdradzil boska modelke z uliczna, brzydka prostytutka, B.Clintton zone z gruba Monika Lewinski, a S.Stallone bardzo ladna i zgrabna zone z gruba i zaniedbana sprzataczka.

Gość gość
ciekawe, któraś ma podobne doświadczenia?

Gość gość
Moja zone to spokalo ze strony jej ex-meza. Jest naprawde piekna kobieta. Wczesniej miala meza ktory zdradzal ja i to nie raz. Do dzis w glowie mi sie to nie miesci. Wysoka, zgrabna, pracowita. W tamtym czasie nawet brala udzial w ogolnopolskich wyborach miss i w tym czasie gosc zarywal inne laski. Po prostu sa faceci co tak maja i wyglad partnerki nie ma tu wiekszego znaczenia

Gość gość
Znam faceta, ktory rzucil ladna, zgrabna, inteligentna, dziewczyne, dla grubej , glupiej panny, bo ta druga lubila gotowac i chlop mial codziennie obiadek podstawiony pod nos

Gość gość
odkopac temat po dwoch latach,zeby banal napisac? hmm.....

Gość gość
nie jest to banał, tylko temat reaktywowany by poczytać, co inni mają mądrego do powiedzenia :) Ty akurat nic nie wniosł/a/e/ś. Po co zakładać drugi taki sam temat, skoro jeden już jest? chyba, że lubisz jak jest wiele tematów o tym samym, to już Twoja sprawa.

Gość gość
zdrada = seks. i tu właśnie o ów seks chodzi. nierzadko jest tak, że te piękności w łóżku tylko leżą i pachną, rozłożą nogi i nic od siebie, a już namówić na jakieś mocniejsze, pikantniejsze eksperymenty to wielka potwarz. jak to? ona? miss świat, piękność nad piękności ma robić lachę? i to z połykiem? jak to? wypiąć anal? o zgrozo!!! :-D natomiast te bardziej przeciętne zdają sobie sprawę z niedoskonałości swojej urody i wiedzą że muszą nadrabiać w innych elementach i z reguły seks z nimi to lot w kosmos. a my faceci to niestety, w seksie jesteśmy jak zwierzęta, lubimy dziko, ostro i perwersyjnie :-P

Gość gość
zdrada = seks. i tu właśnie o ów seks chodzi. nierzadko jest tak, że te piękności w łóżku tylko leżą i pachną, rozłożą nogi i nic od siebie, a już namówić na jakieś mocniejsze, pikantniejsze eksperymenty to wielka potwarz. jak to? ona? miss świat, piękność nad piękności ma robić lachę? i to z połykiem? jak to? wypiąć anal? o zgrozo!!! :-D natomiast te bardziej przeciętne zdają sobie sprawę z niedoskonałości swojej urody i wiedzą że muszą nadrabiać w innych elementach i z reguły seks z nimi to lot w kosmos. a my faceci to niestety, w seksie jesteśmy jak zwierzęta, lubimy dziko, ostro i perwersyjnie :-P