Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes255

Wroclaw jestem pod wrazeniem

Polecane posty

Gość agnes255

Witam. Bylam wczoraj na rozmowach kwalifikacyjnych we Wroclawiu i powiem wam, ze ... , nie myslalam, ze w Polsce mamy takie fajne i nowoczesne miasto. Polaczenie tradycji i nowoczesnosci, bardzo duzo ciekawych firm, piekna starowka, Ostrow Tumski. Do tego na kazdym kroku cos sie buduje, remontuje. Udalo mi sie podpisac umowe o prace za stawke netto 4500zl, co u mnie w malym miescie jest praktycznie niemozliwe (branza IT). A wy co sadzicie o tym miescie?

Gość gość
Ja mieszkam we Wrocławiu od urodzenia, więc może jestem trochę uprzedzona;), ale kocham to miasto! Uważam że w ciągu ostatnich kilku(nastu) lat rozwinęło się w tempie zastraszającym, ciągle coś się dzieje, jest bardzo bogate życie kulturowe, pełno nowych inwestycji i projektów. Widać, że dbają o mieszkańców (chociaż czasem zdarza im się mocno utrudnić transport do którejś dzielnicy, no ale...;)) I już nawet korki się tak jakby zmniejszyły. Najlepsze dla mnie jest to, że mamy bardzo dużo naprawdę pięknych parków (w tym niektóre pięknie dzikie) i wspaniale rozwijający się ogród zoologiczny. Super miasto. Mam tylko nadzieję że nie dostaną jakiegoś świra i go nie zepsują...

Gość gość
zgadza sie mieszkałam tam 3 lata i zamierzam kiedys tak kupic mieszkanie :) a dzieci posle tam na studia:)Pozdrawiam

Gość gość
A za ile planujesz kupić to mieszkanie? Bo chcę sprzedać właśnie. Niedaleko rynku :)

Gość gość
agnes255 0/100

Gość agnes255
To przyjedz do WLKP i zobaczysz roznice. We Wroclawiu sa duzo wieksze mozliwosci niz chocby w Poznaniu, ktory jedzie na dobrej opinii wypracowanej wiele lat temu. Obecnie to miasto sie po prostu zatrzymalo. I jest to opinia wielu rodowitych Poznaniakow.

Gość gość
za ile chcesz sprzedac mieszkanie?