Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UnosAmico

Super pomoc w pisaniu

Polecane posty

Spotykam się z wieloma tematami jak chodzi o pomoc w zbieraniu materiałów, w redagowaniu prac dyplomowych. Widzę też dużo narzekań na innych(najczęściej w to się bawi konkurencja), a ja chce tu pochwalić jeden zespół. Pomógł mi w korekcie już zrobionej przeze mnie pracy . Wymieniłam dużo zapytań z innymi jak i co ale ci z czystym sumieniem mogę powiedzieć sa rzeczowi i super do wywiązania się z zadania. POLECAM : www.edukacja-ty.pl

Gość gość
jak im podziękowałaś? w naturze?

Gość gość
Mi tez ogarnęli prace. Jestem zadowolona bo naprawdę bez sciemy i naciągania . polecam

Gość gość
Ja dwa razy korzystałam z ich pomocy i byłam zadowolona:)

Gość gość
Pomogli mi z pracą z Zarzadzania , wszystko na czas wiec z czystym sumieniem polecam takze

Gość gość
Ci z www.edukacja-ty.pl też do nich się zwróciłem o pomoc w pracy magist. Nie miałem żadnych kłopotów choć lekki stresik był ale wywiązali się i co najważniejsze z raportem antypl. Polecam

Gość gość
Pokój wieś w Polsce położona w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój

Gość gość
www.edukacja-ty.pl musialem szybko mieć zrobiony rozdzial z statystyki i nie jestem rozczarowany. wyszlo super.

Gość gość
A ja stawiam na www.dobra-edu.pl ogromna wiedza i fachowa pomoc . Nawet expressowe terminy bez plagiatu co najwazniejsze

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Ja korzystałam z www.prywatny-promotor.pl i wyszlo super. wole zaufac firmie niż pojedynczej osobie która się reklamuje. Tu firma wystawila mi rachunek i przynajmniej kase wplacalam na konto firmowe. czyli zawsze do namierzenia. Dostalam z obrony cztery i to mi wystarczylo. POLECAM ich.

Gość gość
Niestety dużo jest oszustow raz się nacielam ale potem skorzystałam z swietnej pomocy na portalu www.edukacja-ty.pl . Wszystko poszlo gładko, poprawki zrobili gratisowo. Już się obroniłam!

Gość gość
A ja polecam na gorąco www.redagowanie-sos.pl Dwa tygodnie temu zlozylam prace licj. maly wspolczynnik plagiatu(dopuszczalny), dobry kontakt. POLECAM!!

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
A ja polecam z www.redakcja-pisanie.eu .Wszystko poszlo gładko i bez sciemy :)

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl