Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Omi

Mamusie 2 latkow czy w ciagu dnia macie chwile odpoczac?

Polecane posty

Gość gość Omi

Moj syn ma 2 lata i 7 miesiecy. Jest tak *****iwy ze tylko za nim ganiam. Oprocz tego obowiazki domowe. Idzie do przedszkola na jesien wiec moze se dychne.

Gość gość
Ją dałam małego do żłobka i pracuję na cały etat. Po powrocie padam na nos, a mały Wrzeszczu i nie słucha. Czas dla siebie mam tylko wtedy, gdy śpię.

Gość gość
Odpoczywam w pracy ;)

Gość gość
a po co za nim ganiasz? niech się sam nauczy funkcjonować

Gość gość
nioe rozumiem prawie 3 latnie dziecko nie potrafi zajac sie soba ?

Gość gość
Mam dużo czasu dla siebie. Córka jeszcze śpi w dzień, ogląda bajki, bawi się sama plus czas spędzony z tatą po pracy. W porównaniu do okresu niemowlęcego teraz to "żyć nie umierać" ;-)

Gość gość
Mój też ma 2 lata i osiem miesięcy. Masakra. Na szczęście oddałam do żłobka- prywatnego jak miał 2 lata . Sama siedzę na II macierzyńskim. Mam czas odpocząć :)

Gość gość
Moj 2 lata i 4 miesiace. Chodzi do zlobka ale gdy mam wolne to nie latam za nim. Czesto siedzi w pokoju i sie bawi albo pomaga w kuchni. Bardzo duzo mnie wola i chce sie bawic wiec wtedy wymyslamy rozne zabawy. Odpoczywam jak spi w dzien. Chodzi spac przed 20 wiec wieczorami jest czas na odpoczynek.

Gość gość
Moja córka za tydzień skończy 2 lata i 7 miesięcy, od niedawna jest jest cudownie w porównaniu z okresem niemowlęcym (chociaż jako niemowlę też nie była najgorsza, a na pewno dużo lepsza od starszej siostry). Jest wesoła, lubi się bawić, potrafi się zająć sama zabawą, fajnie mówi, dużo pyta - chodzi do żłobka od 14-tego miesiąca życia, a ja pracuję na cały etat. Uwielbiam spędzać z nią czas, choć nie mamy go zbyt wiele w porównaniu do mam niepracujących. Mam odskocznię w postaci pracy, a i dziecko (mimo swoich różnych zagrań, np wrzasków przy ubieraniu) jest naprawdę kochane. Od niedawna przesypia wreszcie noce, więc kolejny powód do radości :).