Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogłam poronić wtedy ?

Polecane posty

Gość gość

hej mam problem... przypomnialam sobie coś z młodości...i strasznie się boję..:( bardzo proszę pomóżcie.. no więc gdymiałam jeszcze pierwszego chłopaka jak byłam młoda to pamiętam ze po nocy z nim wystraszyłam się ze jestem pewnie w ciąży i dzień po zaczęłam biegać i bić się po brzuchu i polewalam sobie wodą po brzuchu mocniej ciepłą pamiętam ze nie odrazu ale dostałam jakiś czas po tym.niepamiętam czy dni czy tygodni normalny okres jak zwykle..i ja teraz wmówilam sobie ze pewno wtedy poronilam..panikuj***ardzo bo teraz ja nigdy bym tego nie zrobila ...jestem dojrzała i wgl czuje się okropnie ale wtedy wgl nie rozumialam do końca na czym polega rozwój ciąży bo tak jak mówię już dzień po myslalam ze mam pewnie tam duże w środku i wpadlam w panikę ...proszę pomóżcie mi bo czuje się strasznie bo najgorszwe jest to ze ja dokładnie nie mogę sobie przypomniec szczegółow jak i co to robiłam a boję się bardzo;( jest możliwośc ze poronienie u mnie wystąpiło jak zwykły okres ?

Gość gość
Jest taka mozliwość. Ale przeszłości nie cofniesz, szczegółów sobie nie przypominasz, więc zostaw to Miłosierdziu Bożemu.