Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdecydowanie dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Witam was Chciałbym wam przedstawić pewną sytuację i was się doradzić o co tutaj może chodzić Otóż to moja dziewczyna ma 15lat a ja 16lat Od jakiegoś czasu gdy zaczynamy się całować czy coś to dotykamy się po miejscach imtymnych Gdy zaczynamy to robić to moja dziewczyna zawsze mówi że jest jej bardzo dobrze , podoba się jej to i wgl lecz gdy to skończymy robić mija z 30min a ona do mnie z tekstem " to było złe , o jezu jak my to moglismy robić " i potem piszemy na fejsie o tym i ona mówi że mamy tego nie robić i wgl a ja że okay przecież ja tego nie zacznę , przychodzi następny dzień i ona zaczyna sama to robić a wiadomo hormony , ciśnienie rośnie i wchodzę w to i potem ona znów swoją śpiewkę daje że dlaczego ja tego nie powstrzymałem , ona mówiła że tego nie chce i wgl i potem obarcza mnie całą winą dlaczego jej czegoś nie powiedziałem , nie odsunąłem się czy coś i mówi że nie może mi ufać... o co tutaj chodzi? robi coś , mówi że jej się to podoba i wgl a po upływie jakiegoś czasu ona po prostu szaleje , mówi że nie może mi ufać , że to błędne koło , co my robimy , to nie dla nas jesteśmy za młodzi i wgl , a ja no to no okay ale to Ty to zaczynasz a ona że ja jestem chłopakiem i ja to powinienem hamować a nie... !! i to jeszcze z takim żalem.. Dziewczyny , chłopaki doradźcie mi co ja mam jej powiedzieć lub zrobić? Chciałbym powiedzieć ze bardzo sie kochamy oczywiscie i że jest między nami świetnie tylko ona ma własnie tego typu odpaly i zaluje po fakcie.. a potem cala wina zgania na mnie..

Gość gość
JEZU ALE DZIECINADA