Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest to... ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem.. . Mianowicie, jestem z chłopakiem od prawie 4 lat. Mój pierwszy prawdziwy chłopak. Ponad 3 lata latalam za nim jak zakochana, miałam świra na jego punkcie. Parę miesięcy temu poznałam koleżankę... Również miała chłopaka tyle co ja, tyle, że ona z nim po prostu zerwała, od tego czasu zaczęło się piekło i moje wątpliwości co do mojej miłości do ukochanego. Po paru miesiącach męk zaczęło się piekło, ona zakochała się się w kimś.. A ja.. Żyłam jej opowiadaniami jak to cudownie jest się ponownie zakochać, tak więc wątpliwości i rozterki przybrały jeszcze bardziej na sile. Nie potrafię mu powiedzieć, że go kocham.. Ale jednocześnie nie potrafiła bym powiedzieć że go nie kocham. On doskonale wie o moich watpliwościach, wspiera mnie i pomaga aczkolwiek to mnie psychicznie wykańcza- wątpliwości dzień w dzień. Chce żeby był przy mnie, uwielbiam spędzać z nim czas nawet jeśli nic nie robimy i siedzimy w ciszy. Jedyne co, to to, że coraz częściej mnie irytuje a raczej irytował gdyż powoli trochę przechodzi. Przepraszam za tak chaotyczną wypowiedź. Wiem, że dla wielu z was mój problem może naprawdę niczym.. Gdyż ludzie borykają się z gorszymi problemami, jednak byłabym bardzo wdzięczna za każdą radę.

Gość gość
to nie facet tylko dzieciak