Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23232332

myślicie że są faceci którzy wylizaliby

Polecane posty

Gość 23232332

cipkę po całym dniu, niemytą? Podnieca mnie to, gdyby facet miał mi wylizać taką już specyficznie "pachnącą", nieświeżą szparkę.

Gość gość
nikt nie odpowie?

Gość gość
Lizałbym, ale tylko swoją żonę :classic_cool:

ja już lizałem i było cudownie :) Nic nie śmierdziała, wręcz pachniała, a było to po całym dniu.

Gość gość
mmmm, też bym chciała :)

Gość gość
Ja bym wylizał. Lubię mocny zapach cipki.

Gość gość
mój pies uwielbia takie liże aż mu się uszka trzęsą ! :)

Gość gość
lizałem niejednokrotnie taką, lubię ten smak i na pewno zgodził bym się powtórnie.

Gość bella  86
Nigdy nie dałabym się wylizać w takim stanie, zresztą nigdy taka niświeza nie byłam, bo zawsze mam przy sobie chusteczki nawilżające. :-P :-P

Gość gość
I co w tym dziwnego? Esencja kobiecości.

Gość gość
pomiedzy mocnym zapachem kobiecosci, a smrodem po calym dniu jest chyba roznica. niestety ale polaczenie potu z moczem nie jest szczegolnie zachecajace. wszystko jest dla ludzi (ok, prawie wszystko) ale bez przesady. wylizalabys penisa po calym dniu? jesli tak, dlugo bym cie nie pocalowal :)

Gość gość
mój mąż czasem liże mi szparkę po całym dniu, ja nie nalegam. to on wyszedł z propozycją czy może mi wylizać wtedy, ja niespecjalnie chciałam, ale ostatecznie dałam się przekonać. nic wielkiego a jemu sprawia to przyjemność

Gość gość
Tak są tacy faceci :)

Ja również zrobiłem (i zrobiłbym ponownie) coś takiego (ale nie przypadkowej osobie). Mnie takie dodatkowe zapachy nie kręcą, ale z racji, że uwielbiam robić minetki to nie odpuściłbym... to tylko mała niedogodność :-)

Gość gość
Zależy od kobiety.Po dniu pracy czuję się nieświeżo.Nie wyobrażam sobie rozłożyć nogi bez prysznica.

Gość gość
PanDarcy dostęp do wody raczej ma każdy.Chęci to jedno, a przyjemność to drugie.

Gość gość
Wiele zależy od organizmu kobiety, ja swojej dziewczynie nie raz robiłem minetki z zaskoczenia, bo uwielbiam w ten sposób sprawiać jej przyjemność i nie zdarzyło się aby po kilku godzinach brzydko tam pachniała :) owszem zapach jest inny niż zaraz po kąpieli, ale nie ma w nic nic nieprzyjemnego. Wiele chyba zależy od trybu życia, diety... jedni się spocą i od razu śmierdzą, a od innych w ogóle nie czuć zapachu.

Gość gość
A ja mam np. przyjemność lizać gdy c.ipka jest nie umyta, lubię ten naturalny smak. Zdarza się dość często lizać taką, często wieczorami dobieram się do swojej P i jej, ani mi to w żaden sposób nie przeszkadza. Jest zadbana, kąpie się codziennie itp.

Gość gość
Kilka godzin do nie jest dzień pracy na całym etacie, gdzie się człowiek wysiedzi przed komputerem.Nie wnikam w upodobania innych.Prosto po pracy wskakuję pod prysznic...tyle jest w stanie wytrzymać dla komfortu nas obojga.;-)

gość dziś Ja nie zrobiłbym z tego zasady, reguły, ale tak jak niektórzy mówią... są różne momenty i okazje do zrobienia tej przyjemności. Ja miałem tak, że przez prawie cały dzień byliśmy poza domem i jak późnym popołudniem wróciliśmy to po prostu nie mogłem już czekać... to wyszło spontanicznie i namiętnie :-)

Gość gość
Ble.:-( jako kobieta.W życiu bez odświeżenia się.

Gość gość
Dodam, że spontaniczny sex owszem, regularnie.:-p

Gość gość
A ja jako kobieta miała bym duże opory aby rozłożyć nogi przed facetem kiedy miała bym świadomość że nie jestem umyta. Co innego 2h, a co innego 15h. Choć gdyby facet nalegał... ;)

Gość gość
z tego co widzę to kobiety mają z tym większe problemy niż faceci :P A to przecież oni mają lizać.

Gość gość
Jeśli liżący jest przypadkową osobą i się do tego pali...dlaczego nie?:-D

Gość gość
Przypadkową? co masz na myśli? Bo jednak rzadko kiedy kobieta daje się wylizać kompletnie nieznajomemu, przypadkowemu itp.

Gość gość
ja bym w życiu nie lizał brudnego sromu, miałbym nie miłe wrażenia i być może traumę.Ale widziałem takie filmiki gdzie kobieta wyszczała się i KAZAŁA mężczyźnie wytrzeć srom językiem.Autorce pewnie by się podobało.

Gość gość
To fakt że kobiety mają z tym większy problem, one dość często wstydzą się swojego intymnego zapachu nawet tuż po kąpieli... ale jak to baby, zamiast przestać myśleć i oddać się rozkoszy, wolą wymyślać sobie jakieś bzdury i kompleksy.

Gość gość
gość dziś Przypadkową? co masz na myśli? Bo jednak rzadko kiedy kobieta daje się wylizać kompletnie nieznajomemu, przypadkowemu itp. Trochę ironicznie napisałam.Pisałam wcześniej, że sobie nie wyobrażam francuza po dniu bez odświeżenia.Nie, z kimś na kim mi zależy.;-)

Gość gość
1746 Wybacz, o czymś innym rozmawiamy.Nie wstydzę się swojego naturalnego zapachu, szczególnie gdy akcentuje go podniecenie.