Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez stres i nerwy stracilam urode

Polecane posty

Gość gość

choc mam tylko 22lata. Od dwoch lat niemal codziennie przezywalam silne stresy i nerwy zwiazane z moim partnerem. przez to bardzo duzo stracilam na urodzie. kiedys bylam piękna. teraz strasznie schudlam przy wzroscie 168cm waze zaledwie 52kg. wypadly mi wlosy z grubych pieknych wlosow staly sie rzadkie cienkie i zniszczone,mimo pielegnacji. wypadly mi takze rzesy:( twarz schudla stala sie smutna,nie podobam sie sobie. zaluje kazdego nerwu ,stresu, lzy. zniszczylo mnie to wewnetrznie i zewnetrznie

Gość gość
No ja też straciłem nerwy

Gość gość
:(

Gość gość
wiesz co u mnie jest to samo ..chociaz jestem starsza od ciebie ...u mnie jest to ze przytyłam ..ja nerwy zajadałam w wieczorami .Musze schudnac mam nadzieje ,zawsze to lepiej sie wyglada bez oponki.Ale w twoim przypadku jak sie jest zabardzo chudym tez wyglad , nie kazdemu to pasuje.

Gość gość
A ja trace mleko w piersiach przez stres

Gość gość
To odejch od idioty, chcesz zmarnowac sobie zycie tez?

Gość gość
w ogole nie czuje sie teraz soba. zawsze bylam taka ladna. a teraz najchetniej nie wychodzilabym z domu. nie odejde od niego. bo to wszystko te nerwy klotnie przez moje chore mysli,nie ufnosc, niska samoocene. zniszczylam siebie:(

Gość gość
przez to jak sie zmienilam nie czuje sie soba najchetniej nie wychodzilabym z domu. nie odejde od niego bo to wszystko sie stalo przeze mnie,moje chore mysli,niska samoocene. czuje ze zniszczylam siebie.