Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie słyszałam, żeby jakiś pies szczekał cały dzień, a bachory właśnie tak

Polecane posty

Gość gość

drą ryje. wystarczy, że zejdą się w piaskownicy dwa bachory i od rana do nocy całe osiedle musi tego słuchać

Gość gość
rozsyp pchły w piaskownicy albo kleszcze :classic_cool: odkąd w mediach mówili , że koty srożą do piaskownic i zostawiają bardzo groźne bakterie odtąd u mnie na osiedlu jakoś ciszej :classic_cool: dziękuje tym kotom, badaczom oraz mediom 😍

Gość gość
dodam, że byłam cichym dzieckiem. w piaskownicy nie chcieli się ze mną bawić

Gość gość
>>>nigdy nie słyszałam, żeby jakiś pies szczekał cały dzień, a bachory właśnie tak<<< x Pierd_lisz, albo głucha jesteś :P. x W bloku, w którym mieszkam szczekanie psów słychać dużo częściej od płaczu dziecka, a 1/3 rodzin je ma. x Jak mieszkasz w patologii, która psy już zjadła, to szczekać nie mogą :D :D :D.

Gość gość
ja nie pisałam o płaczu niemowlaka, tylko o darciu ryja pod oknem

Gość gość
kurffa a u mnie dzieciaki wysypują, wiaderkami całymi wynosza piach i sypią na chodniki bo się fajnie jezdzi na rolkach :o ,a jak się zwróci matce uwagę to cię zwyzywa , no więc ja dzisiaj wysram swojego kota w piaskownicy i zwyzywam czepiającą sie mamuskę .

Gość gość
>>>ja nie pisałam o płaczu niemowlaka, tylko o darciu ryja pod oknem<<< x Pod oknem mam plac zabaw i w tej chwili nie słyszę żadnych dzieci, ale UJADANIE dwóch kundli :(. x W bloku tyle samo rodzin ma psy, co dzieci i jakoś tylko te psy ciągle (czasami nawet nocą) słychać :(. Nawet bieganie synka sąsiada z piętra wyżej, rzadziej słyszę, od szczekania wilczura, mieszkającego na kolejnym piętrze.

Gość gość
>>>kurffa a u mnie dzieciaki wysypują, wiaderkami całymi wynosza piach i sypią na chodniki bo się fajnie jezdzi na rolkach ,a jak się zwróci matce uwagę to cię zwyzywa , no więc ja dzisiaj wysram swojego kota w piaskownicy i zwyzywam czepiającą sie mamuskę .<<< x Kot robi takie fajne PUFF :P, pod oponą :P :P :P.

Gość gość
Ludzie , co z wami? Jak wam przeszkadzają psy i dzieci, to kupcie sobie zatyczki do uszu. Lubicie ciszę - 2 m pod ziemią będzie jej pod dostatkiem.

Gość gość
Pies sąsiadki nie szczeka cały dzień, za to szczeka cala noc! Sama mam psa i nie szczeknie w domu ani razu.

Gość gość
ale inne dzieci sie wywracają na tym piasku ! te na rowerach

Gość gość
No popacz :P. x A ja pod oknem mam plac zabaw i w tej chwili nie słyszę żadnych psów, ale UJADANIE paru bachorów :(. W bloku tyle samo rodzin ma psy, co dzieci i jakoś tylko te bachory ciągle (czasami nawet po 22) słychać :( .