Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski1990

pociągają mnie starsze...

Polecane posty

Gość boski1990

Nie wiem czy dobrze robie pisząc ten post. Otóż od jakiegoś czasu patrzę inaczej na starsze kobiety w wieku 30*. Maja to coś w sobie . Chciałbym spróbowac swoich możliwosci z taka własnie panią. Podobno jestem w tym dobry. I teraz do Was pytanie, jak dorwac taką sztuke?

Gość gość
Na pewno nie tekstem typu : "jak dorwać taką sztukę " :p Ona31

Gość gość
Najlepiej sytuacyjnie jakos :) albo na imprezach. Moze trafisz na taką co to jeszcze ma męża i jej nie dogadza

Gość boski1990
Fakt tekst typu "gdzie taka sztuke dorwac" odpada, napewno musiałbym podejść z innej strony do takiej kobiety, mysle,ze wzrokowo to pierwszy krok. Z tego co wiem to takie kobiety własnie wtedy czują się zauwarzone i pociagające.

Gość gość
Ja lubie mlodszych, ale ze mna nie ma szans, by ktokolwiek probowal mozliwosci, jak to okresliles. Wiekszosc kobiet po 30tce w odroznieniu do mlodego pokolenia sie szanuje i w gre wchodzi jedynie powazny zwiazek :P

Gość gość
Ja uwodzę właśnie takiego osiem lat młodszego, powoli, delikatnie, aż świata poza mną nie będzie widział, a wtedy...seks będzie nieziemski, rozkosz szalona, a on usidlony i tylko mój.

Gość gość
A mnie pociąga taka znajomość z młodszym już na samą myśl ;) ona 31

Gość boski1990
Właśnie, jeśli kobieta ma smaczka na młodszego to faktem jest obustronne zrozumienie.:). Oczywiście,ze czasem nie chodzi mi tylko o seks ale również towarzystwo, pogawędka. Ciekawi mnie jak starsze odemnie kobiety patrzą na świat.

Gość boski1990
A pisząc o seksie, to przecież kobiety też mają potrzeby i większe niż te młodsze. W seksie moim zdaniem musi byc obustronne zaspokojenie co w przypadku takiego zwiazku jest pozytywne. On pełni siły ona w pełni swoich fantazji :)

Gość gość
Tylko czasami się zdarza tak że takiego młodego trzeba najpierw wielu rzeczy nauczyć... ona 31

Gość gość
On sam się nauczy, widząc, jak kobieta może być kobieca, jak reaguje na dotyk, jak dotyka jego. Rozmowy interesujące, nie takie jak z głupiutką małolatą.

Gość boski1990
Ona31 hm:) jakbym Ci wytarmosił muszelke języczkiem to byś miała gwarantowane dojscie i inne zdanie o młodszych hihi :) i fakt młodsze dziewczyny ( nie wszystkie) nie wiedzą jak sie zabrać za takie rzeczy.

Gość gość
Dla mnie dzieciaku jesteś troche za młody. A mogłabym ci dać tyle, że nawet w snach ci się nie śniło, ale musiałbyś mieć przynajmniej 34 lat.

Gość gość
Tak?bardzo ciekawe...młodsi się boją wielu rzeczy...a niektóre wręcz ich obrzydzają... ona 31

Gość boski1990
Wszystko zależy od tego jakie się ma podejscie do takich spraw:)

Gość boski1990
Może i jestem tym dzieciakiem ale 25letnim :0

Gość gość
"wytarmosił muszelkę"?? Skąd Wy bierzecie tę teksty? :-D :-D :-D

Gość boski1990
Hm potocznie-porządna minetka :D

Gość gość
''Wytarmosił muszelkę " zastąp lepiej ''Wylizał twoją picz " ;) ona 31

Gość gość
Mnie też pociągają starsze. Kto oparłby się dojrzałej cipce pachnącej kobiecością i wiedzącej dokładnie czego chce? ;)

Gość gość
Dokładnie Ona, młodzi maja inne podejście. Facet doświadczony uwielbia kobiece ciało w inny sposób, jak robi minetę, to jakby to był najpyszniejszy tort, jego dotyk, zauroczenie rozkoszą kobiety, która wydaje sie na pierwszym miejscu jest cudowne, ale niestety ma już braki w kondycji, długości stosunku. Ech, tak źle i tak niedobrze.:(

Gość gość
Że niby starsze kobiety nie mają kondycji ? No zdziwiłbyś się ... ona 31

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, jestem kobietą i piszę, że starszy facet jest cudowny w dotyku, ale nie ma juz takiej kondycji.:O

Gość gość
gość dziś 😘

Gość gość
Przepraszam...rzeczywiście źle przeczytałam...wybacz... :) ona 31

Gość boski1990
Ona, albo inaczej "hapnął Twoją afe" hehe. Wracając do tego co pisałas u młodych o lęku i brzydliwosci to nie kazdy młody ma takie myślenie. Wręcz odwrotnie to kobieta może mieć taką mysl o młodym,ze się on może bać, ale w łozku nie powinno być lęku a tylko otwarcie i odwaga na uniesienia.

Gość gość
Żadnego hapania... są tacy co nawet seks analny uważają za coś obrzydliwego nie mówiąc o innych sprawach ona 31

Gość boski1990
No to są juz grubsze sprawy ona31. otóż to,gosc (11.51)

Gość gość
A pociągają ciebie celulity , obwisłe cyce , rozstepy wszędzie gdzie mogą być , popsute zęby i zmarszczki pod oczami ? Boski masz cały czas w głowie opary gimnazjalnego masturbanta marzącego o nauczycielkach .

Gość gość
dziś czemu od razu wyjeżdżasz z założenia że starsza kobieta ma celulit,obwisłe cycki i zmarszczki ... ?Uwierz mi znam takie co mają 40 lat a wyglądają na wiele młodzsze... ona 31