Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski1990

pociągają mnie starsze...

Polecane posty

Gość boski1990
Otóz w błędzie jesteś,miałem kilka zwiazków z rówieśniczkami ale czegos mi brakowało,moze nie doswiadczone były i być moze teraz akurat inaczej patrze na starsze od siebie.

Gość boski1990
I nawet nie masz pojęcia ile jest pięknych kobiet w przedziale wiekowym o ktorym mowa i druga rzecz- nie ma ideałow.

Gość boski1990
Dziękuje wszystkim za wspólna konwersacje i życzę miłego dnia :) do usłyszenia.

Gość MłodyBóg
Ona31 ciekawie piszesz, nie chciałabyś przedyskutować tematu bez głupich komentarzy na @?

Ona31. Wybacz, ale czy Ty popieprzona jesteś? Wszystkie barany, które piszą o tym w internecie (wraz z poszukiwaniami takich kobiet) to zfrustrowane, pryszczate prawiczki odrzucone przez społeczeństwo, głównie przez rówieśników (z naciskiem na 'rówieśniczki') z powodu swojego odrazającego wyglądu, a co za tym idzie, niedbalstwa i skrajnej nieudolności psychicznej. Leczcie się wszyscy. A ty, założycielu tematu dołuj się jeszcze bardziej, bo skoro dziewczyny w twoim wieku, mają wstręt do ciebie, to kobieta starsza będzie miała ten wstręt jeszcze bardziej nasilony. Mozesz więc zadowolić się, swoją ropą z pryszczy, tak jak wszystkie inne odrzucone pokraki.

Gość gość
I m d... - dla Ciebie mogę być popieprzona albo dobrze przyprawiona...nie ziej jadem bo to nikomu nie potrzebne... Polska to właśnie taki kraj... Ona 31

16.18 - co za glupi kutafon. twoj post to skazone zrodlo ropy... nie naftowej.

Gość gość
Im different, naucz się czytać ze zrozumieniem zanim sie chcesz wypowiedziec

Gość gość
I am different Zarozumiała kutafona, ma problem ze sobą i wszędzie innych obraża.

Gość gość
Hehe different pewnie jestes starym capem co ma wór juz pomarszczony,zal Ci że młode ciała szukają seksu a Ty siedzisz przed monitorem i marszczysz freda.

Gość gość
Rzeczywiście koleś ma zryty beret Witam wszystkich :* Ona 31

Gość gość
Powiem Wam, ze miałam kiedyś przygode z młodszym i było cudownie.

Na pewno musisz wykazać się dużą dojrzałością i ją totalnie adorować, takie babeczki to lubią. Tylko nie mogą być to jakieś tandetne teksty. Wykaż się inteligencją i kreatywnością, a to na pewno podziała. Sam gustuję w trochę starszych dziewczynach także wiem, co piszę.

Gość boski1990
I tu się zgadzam z Przemo.

Gość Mona_45
Do Przemo Bardzo trafnie to uujołes widac ,że znasz sie na kobietach dojrzalych ich odczuciach ,emocjach ,zyciu.. pozdrawiam Mona_45

Gość gość
Taka starsza to cię pokieruje. Tobie będzie dobrze i sama będzie miała orgazm. A nie będziesz słyszał że jesteś do niczego bo ona nie ma orgazmu przy czym powiedzieć czy pokierować ciebie co ją kręci i prowadzi nie usłyszysz

Gość Mona_45
do gość dokładnie tak starsza pokieruje poprowadzi i obie strony bedą zadowolone

Gość gość
Taka jest prawda Nie osiemnastki a te bardziej dojrzałe