Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zerwal przez smsa

Polecane posty

Gość gość

Wszystko bylo ok, dopoki facet napisal, ze mu juz nie zalezy w smsie. Co prawda chce sie spotkac, ale moim zdaniem po co skoro powtorzy mi to samo... Olac juz go? Bo jakos srednio mam ochote na spotkanie z nim a wydaje mi sie, ze zignorowanie go w tej sytuacji bedzie dla niego wystarczajaco ponizajace.

Gość gość
Jako doświadczony facet w tej kwestii mogę napisać, że totalna, ale taka totalna olewka przed długi czas np 3 m-ce to jest najgorszy cios, jaki można zadać. Ten cios dopada ofiarę z opóźnieniem, ale jest bardzo dotkliwy i działa zawsze i wiem co piszę. Pytanie tylko, czy jesteś na tyle silna, aby go zadać i czy tego chcesz. A już najlepiej, gdyby on zobaczył cię niespodziewanie uśmiechniętą z jakimś facetem, wtedy leży i kwiczy...

Gość gość
Tez uwazam,ze nie masz co z gosciem gadac. Nie zalezy mu, to o czym tu gadac i nara. Tylko nie rozdrapuj :)

Gość gość
Ile lat macie? Długo ze sobą byliście?

Gość gość
5 miesiecy, 19 i 22

Jeżeli zerwał przez sms wydaje mi się że jego wiek to 20 lat tak się nie zachowuje prawdziwy facet i taka jest prawda. Jeżeli ma jaja to by do ciebie przyszedł powiedział ci to prosto w oczy a tak to moim zdaniem masz odpowiedz żeby sobie dać z nim siana i nie zawracać głowy.

Jeżeli zerwał przez sms wydaje mi się że jego wiek to 20 lat tak się nie zachowuje prawdziwy facet i taka jest prawda. Jeżeli ma jaja to by do ciebie przyszedł powiedział ci to prosto w oczy a tak to moim zdaniem masz odpowiedz żeby sobie dać z nim siana i nie zawracać głowy.

Gość gość
a tu Cie zadziwię, bo ze mną facet zerwał w ten sam sposób, a ma 30 lat.

Gość gość
Tzn bo to taka sytuacja, ze niby zerwal niby nie. sytuacja jest jasna, ze chce sie spotkac bo chce zerwac. jak dla mnie to bez sensu co chce zrobic... Najlepsze jet, ze zaczal gledzic w smsach o swoich (nie)uczuciach we wtorek, w srode jak sie widzielismy to nawet slowem nie wspomnial o tym, a wczoraj sie totalnie posypalo. frajer -.-

Gość gość
powiem tak, im dłużej będziesz to przeciągać, tym dłużej będziesz cierpieć. Ja bym chyba poszła.