Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

relacje w związku , co jest nie tak ?

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 18 lat i mam chłopaka , który jest starszy 3 lata. Jestem zwariowaną dziewczyną , która kocha się bawić , są wakacje i szczerze jeszcze nigdzie nie byłam i nie dlatego , że pracuję i robię prawo jazdy , ale mój chłopak przestał mnie gdziekolwiek zabierać. Ja wiem , że to nie jest moja taksówka , ale mimo wszystko to chyba z Jego inicjatywy powinien wyskoczyć jakis pomysł. Mimo wakacji jeszcze nie byłam nigdzie sie wyluzować na jakiejś imprezie. Ostatni raz byłam w kwietniu. Rozmawiałam z nim ,ale on wiecznie wymysla jakiś pretekst. Kocham Go , ale wkurza mnie ta monotonia , która się wkradła do naszego związku . Nie dość , że spędzamy jeden dzień w tygodniu razem , ponieważ oboje pracujemy i dodatkowo mieszka ode mnie dalej ponad 60 km , to jeszcze zawsze ten jeden dzien spędzamy tak samo , w domu. Momentami mam dosyć. Zastanawiam się co jest tego powodem , że przestał mnie gdziekolwiek zabierać. Może dlatego iż jest starszy , tyle że on zdążył już skorzystać z imprez w wieku 18 lat , jemu może się faktycznie już one znudziły.. Jednak ja jestem typem człowieka , który kocha się bawić i korzystać z życia. On juz myśli tak poważnie o życiu , chciałaby się nieługo żenić itd.. a ja ? Ja dopiero będę mieć maturę , chce iść na studia , ale i korzystać z życia dopóki jestem młoda.. Nie wiem co robić. .. Sama nie moge iśc , bo mi zabrania. Mój przyjaciel mnie lepiej rozumie niż mój chłopak , jest starszy ode mnie o 2 lata , także lubi imprezy jak ja , ale jednak twierdzi , że też się mu one znudziły. Jednak oznajmił mi iż poszedłby na imprezy gdyby miał dziewczynę w moim wieku, bo w tym wieku ludzie się bawią , a nie siedzą w domu i myślą o małżeństwie. Co ja mam zrobić ? On często nie zwraca uwagi na moje zdanie , że coś mi się nie podoba , tylko robi tak jak on uważa , cholernie mnie to irytuje . Jak z nim porozmawiać ? Bo ja już nie mam siły... Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować