Gość gość Napisano Lipiec 17, 2015 Witam , mam 18 lat i mam chłopaka , który jest starszy 3 lata. Jestem zwariowaną dziewczyną , która kocha się bawić , są wakacje i szczerze jeszcze nigdzie nie byłam i nie dlatego , że pracuję i robię prawo jazdy , ale mój chłopak przestał mnie gdziekolwiek zabierać. Ja wiem , że to nie jest moja taksówka , ale mimo wszystko to chyba z Jego inicjatywy powinien wyskoczyć jakis pomysł. Mimo wakacji jeszcze nie byłam nigdzie sie wyluzować na jakiejś imprezie. Ostatni raz byłam w kwietniu. Rozmawiałam z nim ,ale on wiecznie wymysla jakiś pretekst. Kocham Go , ale wkurza mnie ta monotonia , która się wkradła do naszego związku . Nie dość , że spędzamy jeden dzień w tygodniu razem , ponieważ oboje pracujemy i dodatkowo mieszka ode mnie dalej ponad 60 km , to jeszcze zawsze ten jeden dzien spędzamy tak samo , w domu. Momentami mam dosyć. Zastanawiam się co jest tego powodem , że przestał mnie gdziekolwiek zabierać. Może dlatego iż jest starszy , tyle że on zdążył już skorzystać z imprez w wieku 18 lat , jemu może się faktycznie już one znudziły.. Jednak ja jestem typem człowieka , który kocha się bawić i korzystać z życia. On juz myśli tak poważnie o życiu , chciałaby się nieługo żenić itd.. a ja ? Ja dopiero będę mieć maturę , chce iść na studia , ale i korzystać z życia dopóki jestem młoda.. Nie wiem co robić. .. Sama nie moge iśc , bo mi zabrania. Mój przyjaciel mnie lepiej rozumie niż mój chłopak , jest starszy ode mnie o 2 lata , także lubi imprezy jak ja , ale jednak twierdzi , że też się mu one znudziły. Jednak oznajmił mi iż poszedłby na imprezy gdyby miał dziewczynę w moim wieku, bo w tym wieku ludzie się bawią , a nie siedzą w domu i myślą o małżeństwie. Co ja mam zrobić ? On często nie zwraca uwagi na moje zdanie , że coś mi się nie podoba , tylko robi tak jak on uważa , cholernie mnie to irytuje . Jak z nim porozmawiać ? Bo ja już nie mam siły... Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach