Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaGda

Oświetlenie sali weselnej!

Polecane posty

Gość EwaGda

Cześć! Ja i mój narzeczony postanowiliśmy wziąć udział w konkursie na FB, gdzie do wygrania jest udekorowanie sali weselnej kolorowymi światłami. Wygląda to super, jest oryginalne i... dość drogie. :p Dlatego fajnie byłoby wygrać konkurs. Jedyne co trzeba zrobić, aby nam pomóc to oddać głos na "Ewa i Kamil 21.05.2016" w ankiecie przypiętej do tego wydarzenia: https://www.facebook.com/events/444760312350885/ Jednocześnie chciałabym poznać Wasze zdanie na temat takiego sposobu dekorowania sali. :) Widziałyście coś takiego na żywo?

Gość gość
żal.pl Żebraj o lajki u swoich znajomych a nie tutaj. W O N !

Gość gość
jeśli nie uda Wam się wygrać :) to o przepiękne oświetlenie waszej sali weselnej zadbają http://www.knsaudio.pl/o-nas/ . U mnie stworzyli podwójna magie tego wieczoru, coś wspaniałego

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
A później nie masz ani jednego zdjęcia, bo na wszystkich zafarby, odbicia. Fakt, możesz zaoszczędzić na fotografie, tylko czy o to ci chodzi, żeby sufit się błyskał, a zdjęcia były do kitu?

Gość gość
Potwierdzam. Pracuję w branży fotografii ślubnej ponad 30 lat, mam renomę, nie zachwalam się na forach, ale czasem zaglądam, jak nowi o klienta się biją. Jeśli dowiaduję się, że sala będzie dekorowana światłem, rezygnuję z robienia zdjęć. Mimo doświadczenia, w takich warunkach ja pracować nie mogę, a byle czego przecież nie oddam młodym, bo stracę prestiż.

Gość gość
U nas w Dworku mamy gwieździste niebo i jeżeli przeszkadza fotografowi to można go wyłączyć na czas zdjęć. Odwiedza nas wielu fotografów i operatorów kamer i nikt nie narzeka na oświetlenie. Wiadomo że dobry fotograf potrafi zrobić super zdjęcie w trudnym oświetleniu, a ten który się uważa za dobrego będzie narzekał nawet na punkciki na suficie, które dają tyle światła co jeden halogenek. Ciekawe co powiecie na sale balowe z żyrandolami kryształowymi.