Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdiagnozowana ela

wiecznie śpiąca,wiecznie bez sił borelioza ?

Polecane posty

Gość niezdiagnozowana ela

tarczyca ok , inne parametry ok ,zakwaszona nie -bo by wyszło w moczu. Brak sił do tego stopnia że zrezygnowałam z pracy ,brak sił by iscsię umyć ,wyjsć po zakupy ,posprzatac. Skierowanie do poradni chorób zakaznych (wykluczyć bolerioze) i tu pytanie -czy to da się wykryc ? da się leczyć? Jezeli ukasił mnie kleszcz to było to lata temu ,od około 6 lat bardzo na to uważałam ,wczesniej nie zdawałam sobie sprawy. D3 - w normie ,magnez w normie. Zagrzybienie? Pasożyty? ( mam psa pozwalam spać obok)

Gość gość
dla mnie grzybica.zakwaszenia organizmu nie leczą,za mały powód nawet nie wykrywają tego,masz za kwaśno to masz leki i zakwaszaj się nimi dalej,to dieta potrzebna ,wprowadz tę na grzybicę ,czosnek kwaszone ogory itd. poczytaj sobie

Gość gość
no jasne że można wykryć. tylko że bolerioza ma widoczne oznaki: grypowe, nie depresyjne. osłabienie, zawroty głowy, migrena. i dzieje się to raczej od razu. nie mówiąc o widocznych oznakach ukąszenia przez kleszcza. mnie to co piszesz kojarzy się z depresją (i depresja to biologiczne zmiany w organizmie, somatyczne, które się leczy, nie tylko takie, że sytuacja życiowa ci się nie podoba albo się dołujesz) http://online.synapsis.pl/Depresja-a-choroby-somatyczne/Objawy-somatyczne-i-psychiczne-depresji.html

Gość gość
A może po prostu NISKIE CIŚNIENIE? Mierzyłaś sobie - zrob to jak najszybciej, ja jestem niskociśnieniowcem i czuję się jak Ty opisujesz, dosłownie nic się nie chce. Nie mam nerwicy, depresji, wszystko w normie, ogólnie szczęśliwa, ale sił brak do czegokolwiek. Kupiłam ciśnieniomierz i sprawa się rozwiązała - mam ciśnienie 90/60 niestety bardzo często, a norma to 120/80! Ja ledwie czasem stoję, taka jestem zakręcona. Piję energidrinki bo kawy nienawidzę , jakoś sobie radzę. Sprawdź, może to jest własnie ten powód.

Gość gość
jak ktoś ma nadkwaśność np. w żołądku dają mu leki hamujące czym jeszcze bardziej wszystko zaburzają,więc mówię Ci zainteresuj się i czytaj co oczyszcza organizm ,a zakwaszanie masz we wszystkim w słodyczach kawie itd

Gość gość
własnie leczyłam sie na depresje brałam seronił i było ok przez około 2 mc potem siadło ,zmiana na efectin i znmów to samo ,po 2 tyg poprawa ,ok przez kilka mc i znów to samo ;/

Gość gość
poza tym:-) jak zaczniesz leczyć się na jedno to od tych leków zachorujesz na drugie ,tak to działa,trzeba zadbać całościowo o organizm ,a w zdrowym ciele zdrowy duch

Gość gość
a śpisz w nocy? ja aktualnie biorę trittico - śpię, bo to bierze się na noc, budzę się w dobrym samopoczuciu. jest widoczna zmiana, może nie latam ale lepiej się czuję, mam lepsze samopoczucie i się wysypiam.

Gość gość
Mierzyłas sobie ciśnienie???

Gość gość
śpię ,ja śpie bez przerwy!!! mam do sprzedania efectin 150 jakby ktoś chciał , bo ja tego nie bedę brała

Gość gość
moge sprzedac tez zomiren 0.5 na uspokojenie ,tez mi dała lekarka bo stwierdziła że wydziwiam :o

Gość gość
ciśnienie ok ,wiec tez nie to , czuje sie jak żywy trup!

Wszystko w organizmie się ze sobą łączy i strefa psychiczna i fizyczna. Cierpiąc na boreliozę i odczuwając jej objawy można mieć też pogorszony nastrój i senność, z czasem nawet stany depresyjne. zadbaj o organizm i siebie w całości, aby wykluczyć boreliozę zrób testy, w razie jakichkolwiek problemów polecam boreliozę ilads: http://kaczorfelskamed.pl/

Gość mirka1
Objawy boleriozy są różnorodne: http://novaclinic.pl/d/91-borelioza-koinfekcje-poradnik dlatego często jest ona mylona z innymi dolegliwościami. Boreliozę należy podejrzewać zawsze gdy u człowieka wcześniej zdrowego pojawiają się objawy z kilku układów naraz ( z układu kostnego, nerwowego i np. wzrokowego), a rutynowo wykonywane badania nie wykazują odchyleń od normy lub gdy leczenie poszczególnych układów nie przynosi efektów.

Gość Marinta
Na temat boreliozy z pewnością dowiesz się więcej na http://drogadosiebie.pl/borelioza/ . Jest to choroba ciężka do wykrycia, w szczególności w jej wczesnym stadium. Jeśli zostałaś ukąszona w ostatnim czasie przez kleszcza, to warto wybrać się na takie badania.