Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poniżana przez brata :( pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość gość

mój brat mnie poniża na każdym kroku, wyzywa mnie, mówi że jestem brzydka, przez jego znęcanie sie nademną psychicznie, słowami, stałam się nieśmiała, i całymi dniami mam łzy w oczach, nawet doszło do tego że boję się z domu do przyjaciół wyjść, żeby brat mnie nie zwyzywał znowu. Ojca nie mam już dawno bo zmarł a ten brat jest najstarszy, wszyscy w domu mu usługują i wszyscy się go słuchają, tylko że całymi dniami ja jestem z nim sama w domu,i to ja muszę całe życie mu usługiwać, pracujemy dużo koło domu, jak jemu coś nie wyjdzie to wyżywa się na mnie. on jest agresywny bardzo w słowach. Dawniej chodziłam do szkoły więc mało było takich sytuacji, teraz siedzę w domu i tak codziennie mnie wyzywa i każe non stop robić ........... Jestem już wrakiem człowieka, stałam się zamknięta w sobie ... dawniej byłam bardzo wesoła... ostatnio osiągnęłam sukces bo zdałam prawko za 1 razem, ale brat oczywiście powiedział że się mi tylko tak udało zdać i że jezdzić napewno nie umiem. ........

Gość prawictwo pospolite 193
a masz psa w domu ?

Gość gość
A ile masz lat? Gdzie twoja mama?

Gość gość
Cóż, toksyczna osoba. Zrób wszystko, by jak najszybciej sie usamodzielnić i wyprowadzić.

Gość gość
a ty mu musisz usługiwać bo jesteś kobietą tak? jesteś idiotką która sama z siebie ofiarę robi