Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem zbyt dziwna

Polecane posty

Gość gość

od dzecka bylam bardzo emocjonalna, wszystko przezywalam ze zdwojona sila, i o ile mama mnie rozumiala tak reszta niezbyt, wiec z czasem przybralam kamienna twarz,ale ile mozna ukrywac,dusic emocje. Nabawilam sie przez to jakis lekow. Denerwuje mnie nawet cos co nie mnie dotyczy.Ostatnio siedziałam w pkp. W przedziale siedziala dziewczyna, jakas parka, ja i ktos starszy. Od czasu do czasu zalatywalo doslownie gownem ale jakby nie gownem...chyba od tej dziewczyny. Byla czysto ubrana, nie wiem,moze to z zatok?A ta parka na oko 20 lat zachowywała sie jak nierozgarnieta, jakies smiechy,miny,szepty az w koncu na glos chlopak powiedzial ze smierdzi,albo ide ulica i kogos mijam i slysze jak te osoby obgaduja kogos kogo przed chwila minely, smieja sie, ze dwoje dzieci w jednym wozku (specjalnie do tego przeznaczonym) ze nie ten kolor włosów, tak samo mam ze znajomymi. Wkurza mnie to strasznie. W dodatku wierze w milosc mimo ze wiele okrutnej bezwglednosci mnie spotkalo,, nie zrazam sie tym i wierze w idealna milosc ,tak , w IDEALNĄ.. Co jest troche naiwne bo mam juz 22 lata i duzo doswiadczen na koncie.czesto czuje bol egzystencjalny. momentami jestem tak skomplikowana,ze mam juz dosc siebie, sama sobie utrudniam zycie :) staram sie byc pogodna, wmawiam sobie duzo rzeczy,bo wiem ze byle co by mnie pograzylo i realia zniszczyly, zyje marzeniami glownie, idealizuje duzo rzeczy/osob ale zle czuje sie z tym.potrafie tygodniami uzalac sie nad moim ciezkim zyciem i zaniedbywac obowiazki.co robic???

Gość gość
Masz artystyczną duszę jakoś musisz z tym żyć.

Gość gość
Nie zamykaj się na lud******ońcu znajdziesz to czego szukasz.Wrażliwość to największa z zalet.Tak z ciekawości ;jakiej muzyki słuchasz?

Gość gość
Ocenzurowali słowo "ludzi" to chyba rzeczywistość równoległa :d

Gość gość
"sama sobie utrudniam zycie :)" r********o mnie to :d

Gość Olka sprawiedliwa
Dupodajka jesteś.

Gość gość
Też się użalam i co z tego ,potem przechodzi ,każdy jest inny i dziwny

Gość gość
Albo znajdziesz swój ideał, albo wpadniesz w depresję i popełnisz samobójstwo, albo skończysz na prochach. Świat jest brutalny. Życzę Ci oczywiście tego pierwszego.

Gość gość
tylko seks :)

Gość gość
nie duś wszystkiego w sobie,bądź sobą :) wiecej jest takich ludzi tylko też sie kryją to normalne nie jesteś dziwna też jestem idealistką i dobrze co do tych nerwów za innych czasem też tak mam bo skoro innych tak obgadują to i mnie mogą poza tym żal mi tych wyśmiewanych