Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalne zauroczenie, a depresja

Polecane posty

Gość gość

Mijają już dwa miesiące, od całkowitego zerwania kontaktu, a jest co raz gorzej. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie, kiedy będzie poprawa ? Dopada mnie coraz mocniej i nie wiem czy dalej będę mogł dalej pracować, bo nie śpie i prawi nic nie jem. Wyglądam tragicznie :/ Kiedy to minie ?

Gość gość
wspolczuje, cięższe przypadki to nawet rok czasu męczarni

Gość gość
Wyznacz sobie termin - np. Jeszcze tydzień na całkowitą załamkę, płacz, krzycz, rzucaj rzeczami, tarzaj się w tych emocjach, aż z Ciebie wyjdą. Potem definitywny koniec z nimi - zamykasz za sobą przeszłość i patrzysz w przód.

Gość gość
próbowałem już wielu rzeczy, i jako facet nie będę się nad sobą rozczulał, ale dopadło mnie ta mocno, że na prawdę jestem wykończony i żyje w jakimś letargu. Muszę o niej zapomnieć i nie ma innej możliwości. Proszę was o jeszcze jakieś rady :/

Gość gość
Rób różne rzeczy. Leżenie na kanapie w stanie letargu to najgorsze co możesz zrobić, bo wtedy właśnie nachodzą Cię różne natrętne myśli. Sprzątaj, biegaj, idź do kina, na koncert, na dwór, spotkaj się ze znajomymi. Ruch, ruch,******* jeszcze raz ruch. Nawet jeśli masz się do tego zmuszać. A jak będzie bardzo źle to porozmawiaj z psychologiem. Naprawdę, mówię poważnie, w końcu oni od tego są.

Gość gość
Zamocz w innej.

Gość gość
mnie trzymalo 1,5 roku

Gość gość
Jestem w ruchu, ale mam dosłownie obsesje, wszędzie ją widzę i wszystko z nią kojarzę. Tak się wpakowałem, że aż samemu jest mi siebie żal. Nie potrafie zając się sprawami które normalnie mnie fascynowały, pasje, hobby poszły w odstawkę i nic mnie nie cieszy, schudłem chodze przybity. Chyba faktycznie pójde do psychologa, może on mi powie jak wybrnąć z tej sytuacji, bo podupadłem autentycznie na zdrowiu.

Gość gość
Trzymam kciuki. To normalne, że po rozstaniu jest się przybitym i ma się doła, ale trzeba pilnować żeby to nie zaszło za daleko.

Gość gość
Chciałabym kogoś tak zauroczyć. wszystko jest psychologią, jak rozpracujesz schematy bedzie Ci latwiej w zyciu.Kiedys dla mnie dramatem były blahostki,dzis umiem spojrzec z dystansem na wiele spraw, juz się nie przejmuje polecam zaintereowac sie psychologia-pewnie troche czasu ci zajmie zgłębienie ale warto

Gość gość
co tu do rozpracowywania, spotykałem się z młoda piękną dziewczyną, był seks kilka razy i potem wymknęło się to spod kontroli. To raczej chemia, a nie schematy.

Gość gość
a jestes aqutorem tematu czy przypadkowym gosciem osobo wyzej?

Gość gość
Jakich rad chcesz ? tu pomoże tylko czas . ewentualnie ona , jeszcze zalezy co masz na mysli . Do mnie kiedys wzdychał pewien facet podoobnie jak Ty, dowiedzialam sie od znajomego, jak cierpi .. dlatego,ze w glowie sobie ubzdurał ze nic z tego,a tez mi się podobal .

Gość gość
naak

Gość gość
Tu autor Akurat w moim przypadku na 100% nic z tego nie będzie, nie chce się w to zagłębiać, ale możesz mi wierzyć, nie ma na to 0,5 % szans. Muszę o niej zapomnieć i tyle, tylko, nie wiem jak, czas jak na razie nic nie pomaga, jest co raz gorzej.

Gość gość
Dlaczego nic z tego nie będzie? Moze ona czuje to samo co Ty? Wizyta u psychologa moze pomoc i aktywność fizyczna.

Gość gość
po seksie sie tak zabujales? dobre:)

Gość gość
Depresja przez zauroczenie? :D p****ało?

Gość gość
up

zajmij sie czyms, jakies hobby, wyjdz do ludzi, minie za kilka miesiecy moze nawet szybciej, nie poddawaj sie.