Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraa89

Czy mam prawo być zła ? Czy jestem bluszczem ?

Polecane posty

Gość gość
JESTEŚ BLUSZCZEM, otrząśnij sie.

Gość gość
chcesz decydować za swojego narzeczonego z kim może a z kim nie może się spotykać? pogrzało cię? psa sobie kup i go tresuj. Masakra jakaś. Dobrze że teraz ci się postawił bo po ślubie skończyło by się "po pracy prosto do domu i cała wypłata do rączki lamusie"

Gość weraa89
Nigdzie nie napisałam, że nie ma prawa nigdzie chodzić, tylko o tą kolezanke. :(

Gość gość
00:05 chyba nie umiesz czytac przeciez autorka napisala ze on mimo tego ze go prosila i tak polazł powinien uszanowac jej zdanie anie leciec gdybymial ja w d***e i bylaby mu obojetna ta znajoma to by nie poszedl takie jest moje zdanie

Gość gość
Ja bym kopnela takiego w zadek, co to ma byc za facet ?? Cale zycie bedzie sobie robil co chce ? Związek do czegos zobowiazuje do cholery.

Gość powiemwamtak
A czy On cos zrobił złego ? Skąd wiesz moze poszedł tak sobie tylko pogadać?

Gość weraa89
Nie wiem od kilku dni sie do niego nie odzywam, juz chooy z tym spotkaniem z nią, ale chodzi o to, że On jej zacząl strasznie bronić.

Gość gość
Ciekawe co jej tak nagle broni ?

Gość weraa89
nie mam pojęcia co mu sie stało. Nagle stwierdzil, ze to jego dobra koleżanka, dziś milczy. I jeszcze nawet nie wie o co jestem zła.

Gość gość
ale on chciał iść i ona też powinna "uszanować jego zdanie". Czemu wg kobiety to facet ma zawsze "uszanować jej zdanie, dopasowywać się, iść na kompromis" itd a kobieta decydować co mu wolno a co nie? Jakby to facet wam czegoś zabronił i pierdzielił jakieś bzdury o " jakby kochała to by uszanowała moje zdanie" to nie wiem czy najpierw zabiły byście go śmiechem a potem kopnęły w zadek, czy odwrotnie. Psy sobie kupcie, będziecie mogły szarpaniem za smycz decydować jakie psie tyłki koże obwąchiwać a jakich nie. to nie on nie dorósł do związku tylko TY. Niedowartościowana oferma.

Gość gość
"Ty też idź z kolega " co za głupota jak długo można się tak szarpać kto silniejszy . Jeśli tak mu ufasz to nieważne jaka kolezanka jak nie będzie chciał nic nie zrobi . Wcale mu się nie dziwie że poszedł ty mu zakazalas może trzeba było wytłumaczyć swoje wątpliwości i dać wybór może nie było by tych złośliwości . Po prostu czasem trzeba pogadac nie kryje się że spotkaniami ani z smsami więc nie chce tego ukrywać zapewne po prostu nie chce zostać pantoflarzem