Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jaki cytat najlepiej oddaje wasz stosunek do życia?

Polecane posty

W moim przypadku ten, a raczej te fragmenty tekstu utworu muzycznego: "Nie pytaj mnie o drogę Bo żadnej ci nie wskażę Ja tylko wzgardzam życiem Plując na jego ołtarze (...) Rozpalcie więc nadzieję Bo nie ma już ratunku Ja też zmierzam donikąd Choć w zupełnie innym kierunku"

Gość gość
końcówka tekstu last man standing hammerfall'a - Moor

Gość gość
Miej wyiebane a będzie Ci dane W życiu piękne są tylko chwile

Gość gość
dlatego, że mam ciężki charakter, ciężko mi czasem odpuścić. Teraz jest już lepiej, ale cały czas muszę się pilnować żeby nie zapominać, że ludzie to tylko ludzie, każdemu zdarzają się błędy.

Jesteś szalona, mówię ci, Zawsze nią byłaś, Skończ już wreszcie śnić Nie jesteś aniołem, mówię ci. Jesteś szalona. To do mnie najlepiej pasuje:D

Gość jestem nietutejsza
Nie pytaj mnie o drogę Ja jestem nietutejsza Sama do siebie dojść nie mogę Tej okolicy nie znam jeszcze Nie pytaj o godzinę Ja jestem nietutejsza Mój czas na zawsze się zatrzymał W nie napisanym nigdy wierszu Świat za oknami chmury ludzie Z dalekich stron przybyłam tu Z archipelagu złudzeń Wiatr za oknami w głos się śmieje Wiatr od przylądka pustych słów Płonnych nadziei Nie pytaj mnie co potem Ja jestem nietutejsza Mych oczekiwań kruchy okręt Zatonął w żółtych strugach deszczu Nie pytaj mnie co robię Za głuchą ścianą zmierzchu Dziwię się ludziom drzewom sobie Z dniem każdym bardziej nietutejsza

Gość gość
Czyli "czlowiek to tylko człowiek i uswiadom sobie, ze tez robisz błędy"

Gość gość
dokładnie tak...chociaz nie chodzi nawet o usprawiedliwianie "ja też robię blędy", bo zazwyczaj mam problem z wybaczeniem błędów których sama nie popełniam. Chodzi po prostu o to, że ludzie mogą naprawdę chcieć się zmienić i warto dawać im szansę, a przynajmniej uznać to, że próbują.

Gość gość
Żeby człowiek się zmienił potrzeba lat. Dlatego nie preferuję żadnej maksymy na całe życie bo to czym kieruje się dziś za chwilę może być nieaktualne dla mnie.