Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie kabarety

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dzień w dzień puszczają na różnych kanałach po kilka godzin występy kabaretów. Co o tym myślicie?

Gość gość
pewnie dlatego, że jest sezon kabaretowy. wakacje są i teraz codziennie w kilku miastach w Polsce są imprezy plenerowe, ciągle coś się dzieje ciekawego. wolisz oglądać obrady sejmu?

Gość gość
No właśnie. Te kabarety nie śmieszą mnie, są żenujące szczególnie wtedy gdy artyści obrażają publiczność lub wysmiewaja gdy ktoś jest gruby lub stary.

Gość gość
Widzę jak wielu ludzi z publiczności gdy reszta ryje ze śmiechu siedzą jacyś tacy zamyśleni a nawet źli. Może dlatego że nie łapią żartu?

Gość gość
TV jest tak dobra że chce by Polacy zapomnieli o troskach i się śmiali.

Gość gość
a ja mam wrażenie, że to temat zastępczy ;-( dla głupoli, żeby zamiast się zastanowić nad kiepską kondycją naszego kraju, problemami bieżącymi śmiali się do rozpuku przed ekranem. Pewna bliska mi osoba wraca zmęczona po pracy, kasy brakuje, problemów po kokardę, najpierw płacze w telefon, później spali kilka fajek becząc a później leży i rży przed TV ;-( nieporozumienie ;-(

Gość gość
Dziś też kabaret na Polsacie. Chcę obejrzeć jakiś dobry film np: Koneser, a nie powtórki sprzed 10 lat.