Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobić? Zeszmacić się czy zadłużyć?

Polecane posty

Gość gość

Hej wam Mam ciężką sytuacje. Przez studia i słabą możliwość pracy wydałam swoje wszystkie oszczędności. Mieszkam za granicą, ale to nie zawsze odznacza, że się śpi na pieniądzach. Jak się chodzi do szkoły to jest ciężko. Zostaje dorywcza praca. Mamy teraz z rodziną pewne problemy i bardzo chciałabym do nich pojechać. Ale nie mam za co. Jestem już zadłużona. Dodatkowo musiałam oddać pieniądze dla państwa i zostałam prawie goła a mieszkanie trzeba opłacić i żyć. Pracuje ale to też od razu nie zarobię kokosów. Tak bardzo bym chciała polecieć do domu, że zastanawiam się nad poznaniem jakiegoś mężczyzny do seksu i wspomożenia mnie. Rodzicom się nie przelewa nie wiem czy wypada prosić o pieniądze. Nie wiem co robić. Czuje się okropnie :(

Gość gość
zadłużać to się możesz jeśli wiesz, że spłacisz z odsetkami w terminie. w innym przypadku musisz zwiększyć zyski z innych źródeł

Gość gość
To głupi pomysł, poza tym świat jest mały i ktoś kiedyś gdzieś może Cię rozpoznać, oj, nie chcesz tego...

Gość gość
Czy zdarzyło wam się, że rodzice wam pomogli finansowo mimo iż mieszkacie jakiś czas na swoim? Mama mi nieraz chciała pomóc ale nie wiem czy to wypada i wtedy nie wyjdę na przegrywa :(

Gość gość
co myślicie na ten temat?

Gość gość
To żadne zeszmacenie się jak sobie znajdziesz sponsora. Prawie wszystkie studentki tak robią i to jest dobre wyjście z sytuacji. Każda potrzebuje pieniędzy.

Gość gość
Na seksie dużo nie zarobisz,lepiej poszukać dodatkowej pracy,spłacić raz i mieć spokój ,więcej się nie zadlużać,jak rodzinka taka dobra to niech pomaga!Do czego im pieniadze potrzebne jak nie dla dzieci ...

Gość gość
próbuje znaleźć dodatkową pracę, ale sęk w tym, że potrzebuje jak najszybciej gotówki na wyjazd :( tak mi smutno.

Gość gość
jestem taka zdesperowana, że pomyślałam nawet o właśnie seksie za pieniądze :/

Gość gość
co o tym myślimy? Myślimy ze jesteś durna

Gość gość
lepiej znalezć sobie sponsora na poziomie ,jednego,bo tak to wpadniesz w długi i wcześniej czy pózniej cię to będzie czekało ,a wiadomo ,uroda przemija i teraz pewno mozesz sobie powybierać ,a za kilka lat jak będziesz miała pętlę na szyi to nie bedziesz mogła decydowac który ,tylko będziesz musiała brac najwiekszych oblechów. Smutne ale prawdziwe

Gość gość
jak już rzucasz takim czymś to napisz dlaczego taka Ci się wydaje.

Gość gość
bo tylko durna baba rozważa k******o

Gość gość
a to co mi proponujesz?

Gość gość
ja bym jadła suchy chleb i piła wodę z kranu, żeby nie robić za kurwę ale ja sie szanuję... a ty chcesz się kurwić za bilet na samolot? wszystko opada...