Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skwaszona cytryna

Facetowi chyba na mnie nie zależy, jak myślicie

Polecane posty

Gość Skwaszona cytryna

Półtora miesiąca temu poznałam faceta. Widzieliśmy się 2x, podobno mu się podobam, ale nie dąży do częstych spotkań, więc jakoś wątpię w to. Myślicie, że przesadzam? Fakt faktem dzwoni do mnie codziennie, parę razy (może 3) gadaliśmy po 1,5-2h, ale ostatnio trwa to 5-15min. Oprócz tego zdarzają się smsy, 1-2 dziennie, albo wcale. Nie ma żadnego innego kontaktu (FB - on podobno nie ma, email). Wprawdzie mieszka w sąsiedniej miejscowości, ale dobrze skomunikowanej, dojazd trwa ok. 30min-1h (zależy od autobusu) - tyle co w dużym mieście przejazd z jednego krańca na drugi,

Gość Skwaszona cytryna
W ogóle nie dąży do spotkań po pracy, bo jest zmęczony (ja też, ale chętnie bym się zobaczyła), mieliśmy widzieć się w weekend, ale będzie odpoczywał... Z tego, co zauważyłam, jak facetom moich koleżanek zależało, spędzali czas ze sobą codziennie, po 2 tygodniach - miesiącu byli parą, a czasem już po kilku dniach. U nas ta relacja się słabo rozwija... Prawda? Napiszcie prosżę, jak to widzicie, bo mam małe związkowe doświadczenie, w dodatku do tej pory miałam związki na odległość i nie chcę znowu popełnić błędu i tracić czasu na kogoś komu na mnie nie zależy... :( on mi się podoba, niby mnie podrywa, ale nie dąży do spędzania ze mną czasu ani do związku, jest mi smutno :(

Gość gość
Wynika z tego co piszesz to tak. Ukraina was nie dzeli:(

Gość gość
Cóż, facet jest nie śmiały i źle się odzywia jeśli ciągle jest zmęczony.

Gość Skwaszona cytryna
Smutno mi. Czuję się samotna, a latem odczuwam to mocniej. Lato... idealny czas na randki, wspólne wyjazdy, dzień jest dłuższy, ma się więcej sił...

Gość Skwaszona cytryna
up