Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcejechacdoSzwecji

Szwedki rozwiązłe?

Polecane posty

Gość chcejechacdoSzwecji

Mówi się o polkach dających tu i ówdzie czterech liter po każdym kącie. A co ze Szwedkami. Jakie one są? Słyszałem że dla szwedki sex jest jak mycie zębów - zwykła czynność fizjologiczna niewymagająca zbędnych ceremoniałów. Oprócz tego czytałem artykuł ze szwedki kolekcjonują w pochwach coraz więcej chorób wenerycznych. Jak tam w końcu jest z tymi szwedkami?

Gość gość
ja ci powiem, ze generalnie wiekszosc mlodych kobiet z Europy, Ameryki Polnocnej i Poludniowej jest ''łatwa'' ale w kazdym kraju są cnotki jak i kompletne szmaty ktore obciagają za darmo po piwie, sa ladne i brzydkie... jesli szukasz wiernej zony to polecalbym raczej wierzącą murzynke albo azjatke

Szwedki uprawiają seks dla funu, nie muszą być w związku, wystarczy, że facet im si podoba i już. Zero wyrzutów sumienia, zero kaca moralnego.

Gość gość
dlatego Szwecja upada i staje się krajem muzułmańskim, już co 10 mieszkaniec Szwecji to muzulmanin :O

Gość gość
W każdym kraju znajdziesz kobiety , które są rozwiazle. Nie ma reguły.

Gość gość
Mit o "łatwych Szwedkach" to niestety tylko mit. Polacy nie są w cenie wśród Szwedek. Wiem to niestety z własnego doświadczenia. Ciężko znaleść tu dziewczynę Szwedkę na dłuższy związek. One wolą Szwedów i wcale im się nie dziwię. Polak to kłopot. Arabowie mają takie samo powodzenie jak Polacy. Nikt za nimi nie przepada.

Gość gość
Już od razu rozwiązłe. Prostytucja i trawka są legalne więc korzystają a reszta zazdrości bo musi się ukrywać.

Gość gość
20.55 Piszesz bez zrozumienia tego co czytasz . Nie chodzi tu o związki! Facet pyta o spontaniczne kontakty. A do tego Szwedce dobry i Polaki murzyn i muslim ...CO DO związków to fakt są one wyrachowane ale nie to jest tematem topiku !

Gość gość
21:13 Prostytucja w Szwecji jest nielegalna, ale karany jest tylko mężczyzna a nie kobieta. Ach te feministki...

Gość gość
Po co facetowi zabawa w związki skoro może poruhać bez zbędnych Formalności.nie pochodzi mnie z kim szwedki chcą być związku tylko z kim się ruhają.

Gość gość
Szwedzki są bardzo wiernymi żonami. To że grupa osób chciała zrobić z nich k***y ogólnie, to osobny temat.

Gość gość
Słyszałem że dla szwedki sex jest jak mycie zębów - zwykła czynność fizjologiczna niewymagająca zbędnych ceremoniałów

Gość gość
Słyszałem że dla szwedki sex jest jak mycie zębów - zwykła czynność fizjologiczna niewymagająca zbędnych ceremoniałów dla polek na emigracji również!

Gość Łukasz KK
Myślę że bardziej rozwiązłe są te w większych miastach. W takim Sztokholmie czy Goteborgu jest bardzo dużo łatwych. To samo w Norge. Oslo jest norweską stolicą rozpusty. Polską stolicą rozpusty jest Szczecin. Najpewniej jest w małych miastach i na wsiach: Karlskrona, Kalmar, Kiruna, Ostersund (Sverige) Bodo, Alesund, Molde, Steinkjer, Leikanger (Norge) Łowinek, Koronowo, Bukowiec, Świekatowo (województwo kujawsko-pomorskie). Tam kobiety są bardziej rodzinne i ciepłe. Na wsiach i w małych miastach nie ma takiego przyzwolenia na rozwiązłość.

Gość gość
Nie wiem jak szwedki ale norwezki to jakaś masakra , norweg w robocie mi opowiadał ,jak poszedł do baru z "koleżanka " tam poznali jakąś obcą dziewczynę i wieczorem wylądowali wszyscy w łóżku , w Skandynawii jest gorzej niż we Włoszech