Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu ludzie nie ulegajacy latwo popedom to wg innych nudziarze

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam, bo troche sie napatrzylam/nasluchalam roznych opowiesci (i zachowan) dziwnej tresci... tak sie zastanawiam, jak to sie dzieje, ze na codzien powazni zdawaloby sie ludzie potrafia robic straszne rzeczy pod wplywem alkoholu, przez pozadanie zaslepiajace umysl itp., robic rzeczy, ktore potem zaluja, moga usprawiedliwic "zacmieniem umyslu" ale jak oni to robia, ze tak traca kontrole ot tak? czasem mam wrazenie, ze niektorzy zachowuja sie jak zwierzeta, infantylni faceci (cycki dupa zaliczanie, anal, lody) i dziwi mnie w ogole to, ze jakies puste lale tego chca. Szpanowanie po alkoholu tez mnie dziwi (kto wiecej wypije ten jest najlepszy itp.), szybka jazda, popisywanie sie, wyprzedzanie... nie rozumiem wieeelu osob, a jak juz kogos rozumiem to my jestesmy "ci gorsi", "nudziarze" nie lubie klamac na swoj temat i sie popisywac tak jak widze po wielu osobach...ludzie sie od nas odwracaja

Gość gość
dlatego, że wcale nie żałują. Po prostu wypada udawać ;)

Gość gość
wkurza mnie tez to, ze ludzie twierdza, ze musze byc bardzo religijna bo mam takie poglady, a jestem ateistka..

Gość gość
autorko ja cie doskonale rozumiem :) ale ja sie nimi nie przejmuje, dla mnie ''zabawa'' to raczej wyjazd stopem z plecakiem zagranice, byłam na takim wyjezdzie z dobrym kolegą, czasami łapalismy stopa, czasami jak sie nie udawalo to jechalismy pociagiem lub szukalismy taniej okazji przez taki portal BlaBla a u mnie w pracy ? imprezy integracyjne z alkoholem, niektorzy ćpają, na delegacjach zdrady :O wsrod moich dalszych znajomych z ktorymi nie utrzymuje bliskich kontaktow to samo, wódka i imprezy co weekend, dorośli ludzie a jarają się jak dzieci marihuaną i dopalaczami, zenada

Gość gość
po prostu jesteś dojrzała na swój wiek. Niektórzy ludzie (tak jak np. ja :D) musiały lata świetlne głupot upłynąć abym doszła do takiego etapu w jakim ty ot tak po prostu jesteś. Ciesz się że został ci dany taki umysł bo dzięki temu nie będziesz musiała palić cegły ze wstydu jakie głupoty robiłaś