Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Nie dawac, a oczekiwac !

Polecane posty

Gość Rescator555

Jak mozna odmawiac facetowi seksu a oczekiwac od niego wiernosci! To zwykla bezczelnosc!

Gość gość
Typowy przejaw kobiecego egoizmu i lenistwa.

Gość gość
czeski siurku zrob kupe bos blady

Gość Rescator555
@typowy polski facet dziś < < Nie mam akurat odpowiedniego zdjecia typowej polskiej kobiety, ale niewiele odbiega od typowego polskiego faceta. Tyle, ze to nie ma nic do rzeczy! Jesli wzielas takiego faceta za meza, to albo mu dawaj, albo pozwol na "dozywienie" na miescie. Z pewnoscia znajdzie jakas, ktorej "miesien piwny" nie bedzie przeszkadzal.

Gość gość
Res to misja jakaś ? :) R

Gość gość
Res kochanie😘

Gość gość
Czyli twoja zona daje na boku skoro jest z dala od ciebie czeski siurku,a,ty sie zwyczajnie na to godzisz? Dobrze rozumiem? :)

Gość gość
Tęskniłam za Waszą uroczą wymiana "argumentów" R

Gość gość
Jak tesknilas to daj buzi

Gość
@gość dziś Res to misja jakaś ?<, No powiedzmy, ze chcialbym doczekac czasow, kiedy okreslenie "niedajka" (szczegolnie w malzenstwie), bedzie bardziej obelzywe niz k....wa. A wymiany "argumentow " z "czeskimi siurkami" i im podobnym kretynstwem juz raczej nie planuje.

Gość gość
Nie potrafisz odpowiedziec? Twoja zona ma swoje potrzeby,a ciebie nie ma calymi dniami w domu. Czy dales jej pozwolenie na seks z innymi?

Gość gość
@ gość 15:18 Takkk bez żadnych wstępów ...ostroooo :P @ Res Ja chciałabym "doczekać czasów" kiedy w małżeństwie żadne z tych słów nie bedzie miało racji bytu :) I bardzo dobrze, żeeee nie ...:) Ktos lubi zmrożony cydr ? :D R

Gość
@gość dziś Nie potrafisz odpowiedziec? Twoja zona ma swoje potrzeby,a ciebie nie ma calymi dniami w domu. Czy dales jej pozwolenie na seks z innymi?<< Tez mi problem! Dalem zonie pozwolenie na seks z innymi w czasie mojej nieobecnosci, dokladnie takie same jak ona dala mi na seks z innymi w czasie gdy jestem poza domem. Jej wolno dokladnie tyle samo co i mnie! Rownouprawnienie !

Gość gość
To jestes c****a a nie facet. Prawdziwy facet nie dalby innemu tknac swojej kobiety. Patola zwykla i nic wiecej.

Gość
@gość dziś To jestes c****a a nie facet. Prawdziwy facet nie dalby innemu tknac swojej kobiety. Patola zwykla i nic wiece<, Gosciu, naucz sie czytac a przede wszystkim myslec. W ktorym momencie napsalem, ze dalem pozwolenie na "tykanie" swojej kobiety. A przy okazji, czy ty juz "dotknales" zywa kobiete, czy tylko p****le i komputer?