Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie osądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat, mam syna z młodą dziewczyną jak urodziła miała 15 lat. A ja miałem wtedy 35. Wiem wiem 15 lat różnicy, to była wielka miłość ale ja jestem taki że lubię mieć pełno dziewczyn wokół, najbardziej kręcą mnie właśnie takie młode lolitki. Dużo już takich miałem. Jednym słowem, wiem jak okręcić je wokół palca, czułe słówka itp.. Wtedy jak kręciłem z matką mojego dziecka to miałem też inne kochanki... teraz z nią nie jestem , płace alimenty, ona znalazła sobie chłopaka w swoim wieku.. Ale ona też nie lepsza. mały noworodek w domu a ona imprezowała, do dziś ta jest. Ja się zmieniłem walcze o dziecko , a wogóle go nie planowałem (wpadka) chciałem żeby usunęła, ale jej stara nie chciała się zgodzić... tak byłem dawniej bardzo głupi (patrzyłem żeby tylko jakąś zaliczyć) a teraz się zmieniłem. Co prawda mam jakieś lolitki koło siebie , ale tylko do popisania sobie z nimi,,skończyłem już z tymi miłosnymi gierkami. Pasuje znależć jaką żonę i wkońcu się ustatkować ,,,,......

Gość gość
Haha ale wał....wiesz jak nazywa się pieprzenie lolitek - pedofilstwo. Tyle w temacie.

Gość gość
no wiem ale wszyscy to wiedzą przecież